Öğrenci Kariyeri Banner

Başarılı İnsanların Hobileri

Başarılı İnsanların Hobileri
Hobi edinmek ve hobinize zaman ayırmak iş ve okul hayatına mola verip rahatlamanız için bir fırsattır. Dünyanın en başarılı insanlarının bile hobileri vardır. Hobiler, alanınız dışında beceriler edinmenizi sağlayarak sizi olduğunuzdan daha başarılı da kılabilir.

Kate Middleton-Boyama

July-10-2011-Prince-William-comments-on-the-Dutchess-of-Cambridges-snail-painting-at-the-BAFTA-Inner-City-Arts-Event-on-their-first-US-tour-_790x445

Son yıllarda yetişkinler için tasarlanan boyama kitapları oldukça popüler hale geldi. Hemen hemen her kitapçıda bahçe, hayvan, mimari gibi farklı temalarda yetişkinler için boyama kitapları görebilirsiniz. Cambridge düşesinin eşi Prens William'ın dediğine göre, düşes de bu kitaplardaki boyamaları boyayarak zaman geçirmeyi oldukça seviyor. Uzmanlara göre, boyama yapmak meditasyon gibi zihni rahatlatan aktivitelere alternatif olabilir. Yapılan araştırmalara göre, kişilerin boyama yaparken stresinin azaldığını ve düşüncelerini organize etmekte daha başarılı oldukları da gözlemlenmiştir.

David Solomon-DJ Olarak Sahneye Çıkıyor

merlin_130177316_b12beeb6-1226-4e86-90b3-4d01ff28458f-superJumbo_790x445

Goldman Sachs'ın CEO'su Solomon geceleri D-Sol sahne adıyla Manhattan, Brooklyn ve Hamptons'taki kulüplerde DJ olarak sahneye çıkıyor. Solomon'a göre iş yaşamının uzun mesai saatlerinin insanları bu kadar yıprattığı dönemde mesleğin yanında bir tutkuyu keşfetmek ve ona zaman harcamak süreklilik için hayati önem taşımaktadır.

Anna Wintour-Tennis

1_0khN2sWoNtT3LPkrrYpJbA_790x445

Wintour her sabah 5'te uyanıyor ve Vogue ofislerine gitmeden önce tenis kortuna uğruyor. Daha önce, tenis maçına yetişmek için moda haftasından erken ayrılan Wintour pek çok ünlü tenis turnuvasının da düzenli takipçisidir.

Angelina Jolie-Silah Koleksiyonu

10-Unusual-Celebrity-Collections-N7.-Angelina-Jolie_790x445

Jolie'nin pek sık rastlanılmayan bir hobisi var, ailesi ile bıçak topluyor. Bir röportajında da bahsettiği üzere bu hobi ile onu annesi tanıştırmış, o da bu hobiyi oğlu Maddox'a öğretmiş. Oğluna verdiği bıçakların kendisine zarar vermemesi için köreltilmiş olduklarını söyleyen Jolie ayrıca her bıçağı vermeden önce onunla şiddet konusunda konuştuğunu da söylüyor.

Warren Buffet-Ukulele

ap100501024663_790x445

Forbes'e göre Berkshire Hathaway'in CEO'su yıllardır ukulele çalıyor. Buffet müzik yeteneğini hayırsever amaçlarla kullanıyor, hayır kurumları için konserler veriyor ve Omaha'daki çocuk kulüplerine müzik aleti bağışlıyor.

Tim Gunn-Sanat

22ROUTINE-2-facebookJumbo_790x445

"Project Runway" sunucusu ve mentörü Tim Gunn Pazar günlerini Metropolitan Müzesi'nde geçiyor ve genelde müze kapanana kadar orada kalıyor. Özellikle Antik Yunan ve Roma bölümlerinde zaman geçirmekten hoşlandığını belirten Gunn, müze çıkışı gördükleri üzerinde araştırma yaparak tarih bilgisini de geliştirdiğini söylüyor.

Özgün Çeviri ve Düzenleme: Begümhan İ. Şimşir

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.