Öğrenci Kariyeri Banner

Al Fikrini Gel, Fikrin İş Yapsın!

Al Fikrini Gel, Fikrin İş Yapsın!
Yeni yılının ilk çağrı dönemi başladı!

İstanbul Ticaret Odası tarafından girişimciliği teşvik amacıyla kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), 2019 yılının ilk Güçlendirilmiş Hızlandırma Kampı’nda yer alacak yenilikçi iş fikirlerine yönelik çağrı dönemini başlattı. Girişimcilik ekosisteminde yer alan ve ekosisteme yeni giriş yapan 7’den 70’e tüm girişimcilere ve yenilikçi iş fikirlerine destek olmaya çalışan BTM ekipleri, Türkiye’ye katma değer sağlayacak projeleri ve girişimcileri destekleyerek hem girişimcilerin hem de Türkiye’nin gelişmesine yardım etmeyi hedefliyor. Başvuran tüm projeleri büyük bir hassasiyetle değerlendiren BTM ekipleri, girişimcileri; Güçlendirilmiş Hızlandırma Kampı, Ön Kuluçka, Kuluçka ve Post Kuluçka mekanizmalarıyla desteklemeye devam ediyor.

Yatırımcıya giden yol: BTM

İstanbul Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği kapsamında faaliyetlerine devam eden BTM, 12 hafta sürecek Güçlendirilmiş Hızlandırma Kampı süresi boyunca; birebir danışmanlıklar, demo-günleri, seminerler, eğitimler, söyleşiler, mentorluklar, bilirkişi hizmetleri, yatırımcı eşleştirme programları ve buluşmaları ile girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar sürdürüyor. Faaliyete başladığı günden bu yana 100’den fazla girişimciyi başarıyla mezun eden BTM, yaklaşık 1,5 yılda 7 girişimcisini yatırımcısı ile buluşturarak ekosisteme hizmet etmeye devam ediyor. Siz de yatırımcınızı bulmak için BTM’ye başvuru yapmayı unutmayın!



Fulya Yerleşkesi Adresi: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. Polat Tower Bağımsız Bölüm No: 436-437-438 Şişli/ İstanbul

SON TARİH: 28.12.2018

Başvuru için: www.btm.istanbul

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.