Öğrenci Kariyeri Banner

AUZEF Finalleri Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

AUZEF Finalleri Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) final sınavlarının ne zaman yapılacağı, bahar dönemi sınavlarına katılım sağlayacak öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. İstanbul Üniversitesi tarafından paylaşılan 2023 sınav takvimiyle birlikte, AUZEF bahar dönemi final sınavları için tarihler netleşmiş oldu.

Final Sınavları 9 Haziran'da Başlıyor!

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi bitirme sınavları 9-10-11 Haziran 2023 ve 16-17-18 Haziran 2023 tarihlerinde esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden gerçekleştirilecek.

Öğrencilerin girecekleri dersler günlere göre dağıtıldı. Öğrencilerin, kendileri için düzenlenen sınav takvimini 31 Mayıs 2023 tarihinden itibaren esinav.istanbul.edu.tr/ adresine girerek kontrol etmesi gerekiyor.

Sınavlara yalnızca ilgili bir ders için ilan edilen gün ve saatlerde girilebilecek. Sınavlara, alınan dönem derslerinin yanında belirtilen oturum tarihinde ve 09:00-23:59 saatleri arasında katılmak gerekiyor. Sistemde belirlenen gün ve saat dışında sınava girilmesi veya ayrı bir sınav yapılması ne yazık ki mümkün değil.

Bitirme sınavlarında her bir ders için öğrencilere 20 adet çoktan seçmeli soru yöneltilecek ve 30 dakikalık sınav süresi içerisinde cevaplanması beklenecek.

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.