Öğrenci Kariyeri Banner

Aralık Ayında Gidebileceğiniz 10 Ücretsiz Etkinlik!

Aralık Ayında Gidebileceğiniz 10 Ücretsiz Etkinlik!

Aralık ayında gerçekleşecek olan birbirinden keyifli ve ücretsiz etkinlikleri sizler için derledik...

1- Okur Yazar Buluşması(Söyleşi)

Çember Apartmanı kitabının yazarı Defne Suman, Okur Yazar Buluşmaları kapsamında Kadıköy'de söyleşi gerçekleştirecek. Etkinlik, 11 Aralık Pazar günü saat 15.00'da İstanbul Kitapçısı Kadıköy şubesinde gerçekleştirilecek.

2- Sanat Belgeselleri: Yangın Yerinde Orkideler (Film Gösterimi)

Yönetmenliğini Selin Şenköken’in yaptığı Yangın Yerinde Orkideler belgeselinin, film ekibinin de katılımıyla film gösterimi gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik 6 Aralık Salı günü Müze Gazhane’de gerçekleşecek.

3- Gülmek Yakışır: Çok da Fifi (Stand Up)

Komedyenler Deniz Özturhan, Hande Yögen, Meltem Parlak ve Aslı Akbay’dan oluşan “Çok da Fifi”, Gülmek Yakışır sahnesinde oynanıyor. Oyun, 4 Aralık Pazar günü saat 18.00' da gerçekleştirilecek.

4- Endüstrimantal: Tuncay Korkmaz (Konser)

Müze Gazhane’nin 130 yıllık endüstriyel hafızasını müziğin sınırsız dünyasıyla birleştiren Endüstrimantal konser serisi kapsamında mızıka ve gitarıyla Tuncay Korkmaz sahnede olacak. Etkinlik, 2 Aralık Cuma günü saat 20.00'da gerçekleştirilecek.

5- Bir Işık Hüzmesi Üzerine (Sergi)

Taksim Sanat, Begüm Güney’in üstlendiği “Bir Işık Hüzmesi Üzerine” adlı çağdaş sanat sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Boşluğu ve sınırsızlığı düşünsel bir yapıda buluşturan sergi kapsamında, 17 sanatçının kendi kavramsallıklarını yansıttığı sürreal çalışmalar sanatseverlerle buluşuyor.

6- CMTPZR #çokseslipazar

Multidisipliner bir sahneye dönüştürülen ve sezon boyunca müziğin farklı isimlerini ağırlayan Müze Gazhane otoparkının -2. katı, şimdi de dans severleri heyecanlandıracak yepyeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 5-26 Aralık tarihleri arasında her pazartesi Dans Dans Dans ile Latin’den tangoya, swing’ten hiphop’a farklı dans stillerinde atölyeler katılımcılarla olacak. Eğitmenler eşliğinde sürecek Dans Dans Dans’ta atölye sonrasında ise dans geceleri ve partiler düzenlenecek.

7- Hava Kararınca: Emir Taha (Konser)

İkonik mumların aydınlattığı Hava Kararınca sahnesi cumartesi günü, alternatif R&B ve leftfield elektronika müziğin genç seslerinden Emir Taha sahne alacak. Etkinlik 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek.

8- İyi Gelen Sohbetler (Söyleyişi)

Psikolog Dr. Gizem Sürenkök eşliğinde gerçekleşecek, İyi Gelen Sohbetler etkinliği serisinde bu hafta “kendimizle daha sağlıklı bir ilişki kurmak” konusu üzerine söyleşi gerçekleştirilecek. Etkinlik 6 Aralık Salı günü saat 20.30'da Müze Gazhane'de olacak.

9- Film 101: Filmde Özgün Dil Arayışı (Söyleşi)

101 söyleşi serisinde bu hafta yönetmen Barış Sarhan eşliğinde, filmde özgün dil arayışı konuşulacak. Etkinlik 5 Aralık Pazartesi saat 19.00'da Müze Gazhane'de gerçekleştirilecek.

10- Dinleme Kulübü (Söyleşi)

İstek parçalar arasından rastgele seçilen şarkıları hep beraber dinleyerek üzerine sohbet edilen Dinleme Kulübü’nde bu haftanın teması; zor bir işi bitirdikten sonra dinleyeceğin bir parça. Etkinlik 6 Aralık Salı günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek.


Damla Taşkın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Damla Taşkın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.