Öğrenci Kariyeri Banner

Apple Yeni Ürünü İçin Geri Sayımı Başlattı!

Apple Yeni Ürünü İçin Geri Sayımı Başlattı!

Teknoloji devi Apple, yarattığı teknoloji ekosistemi ile kullanıcılarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ürettiği ürünlerin en iyisi olması amacıyla yola çıkan şirket, karma gerçeklik başlıkları konusunda da üretimlerini gerçekleşiriyor.

Karma gerçeklik başlığının piyasaya çıkış tarihi birçok ertelemeye maruz kalsa da ufukta görünmeye başladı. Apple son yıllarda üretim hattında birçok sıkıntılar yaşadı. Bu durum birçok ürünü etkiledi.

Haziran Ayında Satışa Sunulacak!

Apple başlığı, sadece bu durumdan olmasa da bu belirsizlik ortamından etkilenerek ertelemeler yaşadı. Ancak başlık için tarih netleşmeye başladı. Elde edilen bilgilere göre Apple karma gerçeklik başlığı, Haziran ayında düzenlenecek Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC 2023) etkinliğinde tanıtıma sunulacak.

Apple karma gerçeklik başlığı, bugüne kadar birçok sızıntı bilgiye sahne oldu. Daha önce elde edilen bilgilere bakılırsa en az 2 bin dolara satışa sunulması bekleniyor. Cihaz  MacBook Pro’da kullanılan 96W adaptörden güç alacak. Cihaz, her biri TSMC tarafından üretilen biri 5nm, diğeri 4nm olmak üzere iki farklı işlemciye sahip olacak. Diğer yandan Apple, başlığın kullanımı sırasında ses olayını Airpods ile çözmeyi amaçlıyor.

Apple, fiyatlardaki yüksek baremi biraz olsun indirebilmek adına 2025 yılında uygun fiyatlı modellerini de piyasaya süreceğini belirtti. Reality One veya Reality Pro olarak adlandırılması beklenen Apple başlığı, biri iOS (rOS) tabanlı diğeri ise macOS (xrOS) tabanlı olmak üzere iki farklı platform ile piyasaya sürülecek. 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.