Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'ın Gençlere Kariyer Kapılarını Araladığı Yarışma: Swift Student Challenge!

Apple'ın Gençlere Kariyer Kapılarını Araladığı Yarışma: Swift Student Challenge!

Teknoloji devi Apple'ın yetenekli gençleri sektöre kazandırmak amacıyla düzenlediği Swift Student Challenge nedir, kimler başvurabilir? Gelin hep birlikte bakalım.

Son Başvuru Tarihi Bugün!

Yazılımla ilgilenen herkesin hayalleri arasında dünyanın en iyi teknoloji firmalarında çalışmak vardır. Ancak bu herkes için pek mümkün olmuyor. Bu noktada Apple, her yıl yetenekli ve istekli gençleri sektöre kazandırmak amacıyla Swift Student Challenge isimli bir yarışma düzenliyor. Uzun yıllardır düzenlenen bu yarışmaya Türkiye’den de birçok genç katıldı ve ödüller kazandı.

Teknoloji devinin her yıl düzenlediği Swift Student Challenge, genç geliştiricilere kod yazma ve problem çözme becerilerini sergileme fırsatı veriyor. Başarılı olan geliştiriciler, şirket tarafından ABD’ye davet ediliyor ve WWDC etkinliklerine ücretsiz katılım sağlayabiliyor. 

2022'deki yarışmaya katılan 17 yaşındaki Furkan Hancı, WWDC bursu almaya hak kazanmıştı. Yarışmada ödül alan bir diğer isim olan Mehmet Bertan Tarakçıoğlu, 2020’den bu yana Swift Student Challenge yarışmasında ülkemizi temsil ediyor. 

Türkiye'den yarışmaya katılan ve ödüller kazanan daha birçok isim mevcut. Bu yıl da gerçekleştirilecek olan yarışmaya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi bugün. Dilerseniz buraya tıklayarak ayrıntılı bilgilere ulaşabilir ve hemen başvuru yapabilirsiniz.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.