Öğrenci Kariyeri Banner

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarı İle Gözünüz Ekranda Ayağınız Yurt Dışında!

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarı İle Gözünüz Ekranda Ayağınız Yurt Dışında!

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları olarak sana parlak bir geleceğin kapılarını aralıyor. Dünyanın en prestijli dil okulu ve üniversitelerini sadece bu fuara özel burs ve indirimleriyle birlikte evine geliyor. Yaşanan Covid-19 sürecinde istersen online olarak istersen de İstanbul’da ziyaret edebileceğin Hybrid bir fuar planlandı. Daha önce İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan fuar artık internet erişiminin olduğu her yerden ziyaret edilebilecek. Yurt dışı eğitim hayallerini arkadaş ortamlarında anlatmaktan sıkılmadın mı? Eğer sen de tüm dünyada kabul gören bir diploma sahibi olmayı, uluslararası bir kariyer imkânı yakalamayı ve her şeyden önce dünya vatandaşı olmayı istiyor, ancak nereden başlayacağını bilmiyorsan, seni de Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarlarına bekliyoruz.

 

Ayrıca Konsolosluk çalışanları, PTE Academic, ETS Toefl gibi prestijli dil sınav merkezi temsilcileri, eğitim danışmanları ve birçok ülkede şubeleri bulunan dil okulu grupları temsilcileri ücretsiz seminerler ile seni yurtdışı eğitim için ihtiyacın olan birçok konuda bilgi sahibi edecek.

Unutma, elimizdeki fırsatların birçoğunu bilmemekten kaçırırız!

Akare Online Fuarları’na katılım sağlayan 5 kişiye 2 hafta dil okulu + GoBritanya kalitesiyle konaklama, 10 kişiye PTE Akademik Sınavı ve daha birçok sürpriz seni bekliyor.

Hepsine ek olarak fuara katılan okulların etkinliğe özel indirim ve burslarını kaçırmamak için sen de Akare Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda aramızda ol.

 

Ücretsiz Davetiye

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları Takvimi:

7-8 Kasım: 13:00 - 18:00


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.