Öğrenci Kariyeri Banner

Ağustos Ayında Netflix'te Yayınlanacak İçerikler!

Ağustos Ayında Netflix'te Yayınlanacak İçerikler!

Her ay birbirinden başarılı projeleri kullanıcılarıyla buluşturan Netflix, Ağustos ayında yayınlanacak olan dizi ve filmleri açıkladı. Yapımlar arasında en dikkat çekenlerden biri de, başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı 'Gönül' isimli film oldu.

İşte sırasıyla Ağustos ayında Netflix'te yayınlanacak olan dizi ve filmler:

Woodstock '99: Tam Bir Kaos - 3 Ağustos

Woodstock 1969, sadece barış ve müzikten ibaretti. Woodstock 1999 ise tam üç gün boyunca öfke, isyan ve büyük zarara sahne oldu. Peki bu felaketin sebebi neydi?

The Sandman - 5 Ağustos

Yıllarca süren tutsaklığın ardından Düşler Kralı Morpheus, ondan çalınanları bulup gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında bir yolculuğa çıkar.

Gönül - 10 Ağustos 

Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerinde yer aldığı Gönül, deli dolu Sümbül ve düğününde kemane çalan göçebe Piroz'a âşık oluşunu konu ediniyor.

Locke & Key: 3. Sezon - 10 Ağustos

Dizinin heyecan dolu bu son sezonunda Locke ailesi, anahtarları ele geçirmeyi aklına koymuş yeni bir şeytani düşmanla karşı karşıya kalır.

Day Shift - 12 Ağustos

Los Angeles'ta yaşayan bir vampir avcısı, çocuğunun okul giderlerini ve diş tellerini karşılayacak parayı bir hafta içinde bulmak zorundadır.

Fullmetal Alchemist: The Revenge Of The Scar - 20 Ağustos

Bu devam filminde Elric kardeşler şimdiye kadarki en zorlu rakipleriyle, alnında büyük bir yara izi olan yalnız bir seri katille karşı karşıya gelir.

Boş Zaman - 26 Ağustos

Fedakar bir ev erkeği, eşi ve çocukları seyahate gidince yıllardır ilk kez kendine vakit ayırır ve parti meraklısı eski bir arkadaşıyla çılgın bir maceraya atılır.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.