Öğrenci Kariyeri Banner

23 Aralık İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

23 Aralık İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

Sinema salonları her hafta yepyeni yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. 

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler:

• Maric

• I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston Filmi

• R.M.N.

• Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş

Maric

Yönetmenliğini Ebru Delibaş'ın üstlendiği Maric filmi, tatil için gittikleri yerde kendilerini büyük bir kabusun içinde bulan bir çiftin hikayesini konu alıyor.

I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston Filmi

I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston Filmi, 2012 yılında yaşamını yitiren ve müzik kariyerine 6 Grammy ödülü, 16 Billboard Müzik ödülü, 22 Amerikan Müzik ödülü ve 2 Emmy ödülü sığdırmayı başaran müzisyen Whitney Houston'ın hayatına anlatıyor.

R.M.N.

R.M.N., yurt dışında yaşayan ve Noel’den önce Transilvanya'daki çok etnik gruptan oluşan yerli dağ köyüne dönen Matthias'ın hayatına konu alıyor.

Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş

Uzaydan düşen gizemli bir nesne, Bramble’ın yeni yetenekler kazanmasını sağlar. Artık super güçleri olan Briar, aynı zamanda Avi adında gizemli bir uzaylıyla arkadaş olur ve film birlikte yaşadıkları maceraları konu alır.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.