Öğrenci Kariyeri Banner

19 Mart Salı Günü, iTechpreneurship Etkinliği Kolektif House Maslak’ta

19 Mart Salı Günü, iTechpreneurship Etkinliği Kolektif House Maslak’ta
Kamran Elahian, dünyaca ünlü bir inovasyon katalizörü ve ABD San Francisco merkezli bir yüksek teknoloji girişimcisidir. On şirket kurdu, 3'ü halka arz edildi. ABD, Japonya, Çin, Hindistan, İsrail ve Singapur'daki yatırımları olan küresel bir şirketi olan Global Catalyst Partners'ın Başkanıdır. Küresel hayırseverlik vizyonunun temelinde, modern Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin (BİT) uluslar arasındaki engellerin çözülmesinde ve insanlar arasındaki sosyal ve politik farklılıkların birleştirilmesinde etkili olabileceği inancı yer almaktadır.

BİT kaldıraçlarını kullanarak, gençlerin etkili eğitimi ve güçlendirilmesiyle (genç kadınlara özel vurgu yaparak) hayatlarını geliştirmek için 2000 yılında Global Catalyst Foundation'ı kurdu.

Elahian'ın 500Startup'ta Global Innovation Advisor, Global Venture Alliance'da Danışma Kurulu Başkanı, iBridges'ta Kurucu Ortak ve üyeliği, Seedstarts'ta Danışma Kurulu Üyesi ve UNICEF Innovation Fund'da Danışma Üyesi gibi önemli rolleri var.

ETKİNLİĞE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Meraklısına Kamran Elahian LinkedIn hesabı: TIK

Tarih Ve Saat




Sal, 19 Mart 2019

18:30 - 20:30


Yer




Kolektif Evi Maslak No: 6 Ahi Evran Caddesi D: 3 / İstanbul 34398

Haritayı incele


 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.