Öğrenci Kariyeri Banner

150 Bin TL Ödüllü Kısa Film Yarışması Katılımcılarını Bekliyor

150 Bin TL Ödüllü Kısa Film Yarışması Katılımcılarını Bekliyor
Çevre bilinci aşılanmış üniversite gençliğinin yetişmesine katkı sağlamak, üniversite öğrencilerinin sinema sektörüne katılımını arttırmak ve dünyamızı tehdit eden tüm çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla “Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması” düzenlenmektedir.asss

Jüri üyelerinin; Engin Altan Düzyatan, Ediz Hun ,Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir gibi isimlerin yer aldığı yarışma kapsamında toplam 150.000 (Yüz Elli Bin ) TL ödül dağıtılacaktır. Birinci 40 bin TL, ikinci 30 bin TL ve üçüncü 20 bin TL ile ödüllendirilecektir. 8 kişiye Mansiyon ödülü 7.500’er TL’dir.

“Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması” ödül töreni 21 Mayıs 2017 tarihinde, üst düzey devlet erkânı, sinemaya gönül vermiş bir çok sanatçı ve değerli üniversite öğrencilerinin katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezinde  gerçekleştirilecektir.

Yarışmaya katılmak için ilk olarak üniversite öğrencileri www.yesilbakiskisafilm.com web sayfasından 17 Mart 2017 ‘ye kadar ön kayıt yaptırmalıdır.

Yarışmaya katılmak isteyenler, en geç 10 Nisan 2017 tarihine kadar TÜÇEV’e (Ümit Mah. 2539. Sok No :2 Ümitköy Çankaya/ANKARA);

a) Başvuru formunu,

b) Eserin 4  adet DVD kopyasını,

c) Kısa Filme dair 10 set fotoğrafı, ( Dijital Ortamda )

d) Filmin senaryo ve müzik eserlerinden doğan telif hakları ve ilgili izinlerin alındığına dair belgeleri,

e) Grupta yer alan öğrencilere ait öğrenci kimlik fotokopilerini, teslim etmelidir

 

Detaylı bilgi ve başvuru için: http://www.yesilbakiskisafilm.com/

Kaynak: www.ab-ilan.com


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.