Öğrenci Kariyeri Banner

1 Genç 1 Gelecek ile Paragon Talks 13 Nisan’da Boğaziçi Üniversitesi’nde!

1 Genç 1 Gelecek ile Paragon Talks 13 Nisan’da Boğaziçi Üniversitesi’nde!
1 Genç 1 Gelecek seni; 13 Nisan 2019 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde bu sene üçüncüsü gerçekleşecek Paragon Talks etkinliğine davet ediyor! Spor, sanat, girişimcilik, tasarım, mühendislik
gibi çeşitli alanlarda fark yaratan 25 yaş altı gençlerin başarıya tırmandıkları yolda nelerle karşılaştıklarına tanık olmak; erken yaşta başarıya ulaşmanın mümkün ve nasıl olacağını öğrenerek
hayat hikayelerine ortak olmak istiyorsan Paragon Talks‘a hemen kayıt ol!
IMG_8139-3888-x-2592-1
Gözü yükseklerde olan, ilk adımı nasıl atacağını bilmeyen ya da sadece biraz ilhama ihtiyacı olan 450 genci buluşturduğumuz Paragon’da çok şey öğreneceğin, yeni insanlarla tanışacağın, ilham dolu başarı hikayeleri dinleyip ufkunu genişleteceğin bir gün seni bekliyor!

IMG_9021-3888-x-2592

Program Detayları için tıklayınız ve @1genc1gelecek sosyal medya hesaplarından takipte kalmayı unutmayınız!

IMG_9385-3888-x-2592
Adı Üstünde!
Paragon’un anlamını hiç merak ettiniz mi?
Paragon, mükemmel olduğu kabul edilen örnek, model, timsal anlamına gelir. 1 Genç 1 Gelecek tarafından üçüncüsünün düzenleneceği bu etkinlikte, gençlerimize ilham vermek ve cesaretlendirmek amacıyla, yaşıtları olan “Paragon”lar sahneye çıkacak.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.