Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencilerine Yönelik Fikir Yarışması! Bizz@Kampüs

Üniversite Öğrencilerine Yönelik Fikir Yarışması! Bizz@Kampüs
ulker_cikolata

Öğrenci Kariyeri üniversite öğrencilerine yönelik yaratıcı ve geliştirici içerikleri sunmaya devam ediyor.
Türkiye'nin öğrencilere en çok önem veren ve onlara yönelik projeler gerçekleştiren kuruluşlardan bir olan YILDIZ HOLDİNG bu sene 3. sünü gerçekleştirdiği Bizz@Kampüs proje yarışmasını kayıtlarını başlattı.
Durma Ekibini Kur ve Unutulmayacak Bir Deneyim Yaşa!

Bizz@Kampüs:Her yıl farklı bir Yıldız Holding markası ile üniversite öğrencilerinin yaratıcı ve stratejik düşünerek yeteneklerini geliştirebilecekleri bir proje yarışması platformudur. Proje çerçevesinde öğrenciler,o sene sponsor olan Ülker markasını hiç yoktan alıp yeniden yaratıyorlar. Görünümünden,tadına,ambalajından,reklamlarına,satış şekline kadar kendileri karar veriyorlar.

Projeye, 2,3,4. Sınıflar ve yüksek lisans öğrencileri herhangi bir bölüm ayırımı yapılmadan 3 kişilik takımlar kurarak başvurabiliyor. Bu takımlar, Yıldız Holding’den gelecek olan brieflere uygun bir şekilde projelerini hazırlıyorlar ve yarışmaya katılımı sağlamış oluyorlar.Yapılan değerlendirmeler sonucunda 10 Takım (30 kişi) Yıldız Holding’in davetlisi olarak İstanbul’a geliyor ve burada Yıldız Holding üst düzey yöneticilerinden oluşan bir jüriye projelerini sunuyorlar. Yapılan değerlendirmenin ardından ilk üçe kalan takımlar çeşitli ödüller kazanıyorlar.

Bu ödüller;

1.Takım:15.000 TL para ödülü ve Yıldız Holding’de staj hakkı

2.Takım:10.000 TL para ödülü ve Yıldız Holding’de staj hakkı

3.Takım: 7.500 TL para ödülü ve Yıldız Holding’de staj hakkı

Yarışma hakkında detaylı bilgi: http://www.bizzkampus.com/

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.