Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğin Yönetici Adayları Bu Akademide! Young Executive Academy Online Başvuruları Başladı

Geleceğin Yönetici Adayları Bu Akademide! Young Executive Academy Online Başvuruları Başladı

ÖğrenciKariyeri tarafından 2018 yılında hayata geçirilen Young Executive Academy (YEA) 5 farklı alanda geleceğin yöneticilerini yetiştirmeyi hedeflemiştir. İnsan Kaynakları, Dijital Dönüşüm ve Büyük Veri, Girişimcilik, Satış Pazalama ve Finans, E-Ticaret ve Influencer Marketing alanında uzman olmak isteyen öğrenci ve yeni mezunlara yönelik program bu sene de 6 aylık sürecek ve online gerçekleşecek. YEA 5. yılında fark yaratan, dolu dolu içerikleriyle öğrenci ve yeni mezunlarla buluşacak.

Geleceğin Yönetici Adayları 6 Ay boyunca 120'den fazla şirket ile bir araya gelecek. Ön Başvuru sonrası yapılacak online sınavda başarılı öğrenciler katılıma hak kazanacak. Şirket sunumlarının yanı sıra, workshop ve networking ortamları ile şirketlerle online portallar üzerinden görüşmeler yapılacak. İster öğrenci, ister girişimci olun, yeteneklerinizi YEA Online Akademi ile donatmanız başarılı olmanız için şart! Akademi sonunda Başarı veya Katılım Sertifikası da alacağınızı unutmayın.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Katılımcı Firmalar

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

YEA ÖĞRENCİ YORUMU

 

 

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.