Öğrenci Kariyeri Banner

Yurtdışı Dil Eğitimi Ödüllü Ulusal İçerik Yarışması

Yurtdışı Dil Eğitimi Ödüllü Ulusal İçerik Yarışması
EDUMAG, yurt dışı eğitimle ilgili ilginç, bilgilendirici, güncel ve eğlenceli içeriklerle dolu; yüksek teknolojili ve türünün tek örneği olan, öğrencilere yönelik saygın ve son moda bir platformdur.

EDUMAG ziyaretçileri, benzeri olmayan binlerce içerik sayesinde;

tüm yurt dışı eğitim programları (dil okulları, yaz okulları, lisans ve yüksek lisans programları, Erasmus, Work&Travel, Work&Study, staj programları) ile ilgili her türlü detaylı bilgi alabilirler,

25 ülke ve 100’den fazla şehir (Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, İrlanda, Malta, Güney Afrika, Yeni Zelanda, İspanya, Fransa, İtalya, Almanya, Avusturya, Çin, Güney Kore, Macaristan, İsveç vb) ile ilgili vize, seyahat ve yaşama dair her türlü ipucu, tüyo ve detay bilgiye ulaşabilirler.

YARIŞMA KONUSU ve KATEGORİLER

Yarışmanın konusu “Yurt Dışında Eğitim ve Yaşam” olup aşağıda listelenen kategorilerde, edumag.net’in “Günlük”, “Video” veya “Galeri” formatlarında düzenlenecektir:

Yarışma Kategorileri

Dil okulu için tercih edilmesi gereken şehir/ülke ve sebepleri – Galeri

Dil okulu deneyimim – Günlük

Dil okulu deneyimim – Video

Yurt dışında yaşama dair en faydalı – Video

Yurt dışında yaşama dair en faydalı – Galeri

Erasmus için tercih edilmesi gereken şehir/ülke ve sebepleri – Galeri

Erasmus deneyimim – Günlük

Erasmus deneyimim – Video

Work and Travel için tercih edilmesi gereken lokasyon/iş ve sebepleri – Galeri

Work and Travel deneyimim – Günlük

Work and Travel deneyimim – Video

Yaz okulu için tercih edilmesi gereken şehir/ülke ve sebepleri – Galeri

Yaz okulu için tercih edilmesi gereken okul ve sebepleri – Galeri

Yaz okulu deneyimim – Günlük

Yaz okulu deneyimim – Video

ÖDÜLLER

15 kategorinin birincilerine, “Her Şey Dahil Yurt Dışı Eğitim Bursu” (4 haftalık dil okulu veya 3 haftalık yaz okulu programı)

oduller
15 kategorinin üçüncülerine, Babil.com’dan 250 TL değerinde hediye çeki15 kategorinin ikincilerine, Babil.com’dan birer adet Calibro Touch Lux E-kitap Okuyucu ve 250 TL değerinde hediye çeki

ULUSAL İÇERİK YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI

Yarışmacılar istedikleri kadar içerik üretip, ödül kazanma şanslarını arttırabilir.

Türkiye’de eğitim alan yabancı uyruklu öğrenciler Türkçe içerik ile yarışmaya katılabilir.

Yurtdışında yaşayan Türkler yarışmaya katılabilir.

Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışma Türkiye genelindeki tüm Ortaöğretim ve Üniversite öğrencilerine / mezunlarına açıktır.

Yarışmaya katılmak için 13 yaş ve üzeri olmak yeterlidir.

Yarışmaya katılacak kişilerin gerçek kişi olmaları şarttır, kurum veya tüzel kişilik olamazlar.

Yarışmaya katılacak olan kişilerin, en geç 15 Haziran 2016 günü, saat 24:00’e kadar edumag.net’te profil oluşturmaları gerekmektedir.

Yarışmaya katılan içeriklerin kullanım hakkı EDUMAG’a aittir. EDUMAG gelen içeriklerin yarışmaya katılabileceğine onay verdikten sonra, bu içerikler diğer tüm iletişim ortamlarında ve sosyal paylaşım ağlarında da yayınlanabilir.

Yarışmaya katılan içerikler arasından jüri heyeti, yarışma konusu ve amacı doğrultusunda 15 kategoride sosyal medyada en çok beğeni ve paylaşım sahibi içeriklerin arasından her bir kategoride birincileri belirleyecektir.

Yarışma konulu içeriklerin özgün olması, daha önce hiç bir yerde kullanılmamış ve yayınlanmamış olması gerekmektedir. Yarışma sonucunda, jürinin ödüle layık gördüğü bir içeriğin yarışmadan önce veya bu yarışmayla eş zamanlı, başka bir yarışmada derece almış olduğunun ortaya çıkması durumunda, alınan ödül iptal edilir ve eğer verilmişse, ödül sahibinin, ödülü derhal iade etmesi istenir. Bu iptal durumu, diğer ödül almış ve / veya almamış yarışmacılar açısından herhangi bir talep hakkı doğurmaz.

Yarışma sürecinde girilecek içerikler yurt dışı eğitim ve yaşamla ilgili tüm konularda olabilir. Siyasi amaçlara hizmet eden, sakıncalı ve zararlı ifadeler içeren, genel ahlak kurallarına uymayan, hakaret içeren; kişisel haklara, marka haklarına veya kurumsal haklara zarar veren içerikler yarışma dışı kalacaktır.

Yarışma sonucu kazanılan ödüller 3. kişilere devredilemez, sadece ödül sahibi tarafından kullanım hakkı vardır.

YARIŞMA TAKVİMİ ve SÜRECİ

1 Mayıs – 15 Haziran – Başvuru Süreci: Bu süreçte, yani en geç 31 Mayıs 2016 günü, saat 24:00’e kadar edumag.net’te profil oluşturan herkes yarışmaya katılmaya hak kazanacaktır.

1 Haziran – 30 Eylül – İçerik Oluşturma Süreci: Bu süreçte, yarışmacılar edumag.net’te içeriklerini oluşturacaklardır. EDUMAG ekibi de, yarışmacıları daha değerli içerikler oluşturabilmeleri için motive edecek ve bu konuda yardımcı olacaktır.

1 Ekim – 31 Ekim – İçeriklerin Beğeni ve Paylaşım Süreci: Bu süreçte, tüm yarışmacılar oluşturdukları içeriklerin sosyal medyada en çok beğeni ve paylaşım alması için uğraşacaklar. Süreç sonunda her bir kategoride en çok beğeni ve paylaşım alan ilk 10 içerik finale kalacaktır.

1 Kasım – 10 Kasım – Jüri Değerlendirme Süreci: Bu süreçte juri üyeleri içerikleri değerlendirecek, derecelendirecek ve kazananları belirleyecektir.

12 Kasım – Ödül Töreni: Sponsor okul temsilcileri, diğer sponsor kurumlar, yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri, resmi kurum görevlileri, adaylar ve basının katılacağı prestijli bir ödül töreni düzenlenecektir. Törende kazananlar açıklanacak ve ödülleri verilecektir. Kategori birincilerinin haricinde, diğer tüm finalistlere de bazı ödüller ve sertifikalar verilecektir.

KATILIMCILARA YARIŞMA SÜRESİNCE YARDIM ve DESTEK

EDUMAG, tüm yarışma katılımcılarına, içerik üretme süreci boyunca edumag.net/yardim web adresinden aşağıdaki konularda yardımcı olacaktır:

Günlük, Galeri ve Video formatlarında içerik üretimi,

içerik üretimi sırasında dikkat edilecekler,

imaj ve video düzenleme,

dikkat edilmesi gereken imla kuralları,

hassasiyet gösterilmesi gereken değer yargıları

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.