Öğrenci Kariyeri Banner

YÖK Kararına Rağmen "Yüz Yüze Eğitime Geçmeyeceğiz" Diyen Üniversite Duyurusunu Geri Kaldırdı!

YÖK Kararına Rağmen "Yüz Yüze Eğitime Geçmeyeceğiz" Diyen Üniversite Duyurusunu Geri Kaldırdı!

YÖK'ün üniversitelerdeki hibrit kararının hemen ardından sitesinde 'Yüz Yüze Eğitime Geçmemiz Mümkün Değildir' başlıklı bir duyuru yayınlayan İnönü Üniversitesi, duyuruyu kaldırdı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremlerin ardından üniversitelerde online eğitime geçilmesine karar verilmişti. Bunun gerekçesi olarak ise KYK yurtlarının depremzedelere tahsis edilmesi gösterilmişti. Kararın hemen ardından öğrenciler yurtlardan ayrılarak ailelerinin yanına dönmüş, yurtlar depremzedelerin konaklamasına açılmıştı.

Kafa Karıştıran Duyuru Kaldırıldı!

YÖK Başkanı Erol Özvar, alınan kararın geçici olduğunu ve nisan ayının başında tekrar gözden geçirileceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde merakla beklenen açıklamayı yapan Özvar, üniversitelerde hibrit eğitime geçildiğini, dileyen öğrencilerin online olarak devam edebileceğini, dileyenlerin ise yüz yüze eğitime geri dönebileceğini duyurmuştu.

Özvar'ın bu kararının ardından, Malatya İnönü Üniversitesi senatosu bir toplantı gerçekleştirmiş ve toplantının ardından web sitesi üzerinden 'Yüz Yüze Eğitime Geçmemiz Mümkün Değildir' konulu kararını yayınlamıştı. Bu duyuru, öğrencilerin kafasının iyice karışmasına neden olmuştu.

Öğrenciler kara kara ne yapacaklarını düşünürken İnönü Üniversitesi'nden geri adım geldi ve duyuru web sitesinden kaldırıldı.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.