Öğrenci Kariyeri Banner

Yeditepe Üniversitesi'nde İnovasyon ve Girişimcilik Rüzgarı: Yeditepe Entrepreneur Talks’23

Yeditepe Üniversitesi'nde İnovasyon ve Girişimcilik Rüzgarı: Yeditepe Entrepreneur Talks’23

Yeditepe Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen Yeditepe Entrepreneur Talks’23 etkinliği sizleri bekliyor.

İlham alarak ilham olma mottosuyla yola çıkan Yeditepe Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Kulübü, girişimcilik ve inovasyonun öncüsü olmaya devam ediyor Yeditepe Entrepreneur Talks’23, girişimcilik ekosistemine yön veren isimlerin deneyimlerini ve ilham verici hikayelerini dinleme şansı sunuyor. Bu etkinlikte, konuşmacılara interaktif olarak sorular yöneltebilecek ve bir günde dolu dolu bir öğrenme deneyimi yaşayacaksınız.

Bu yılın merakla beklenen etkinliği Yeditepe Entrepreneur Talks’23 (YET’23), 8 Aralık'ta Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Sizleri Neler Bekliyor?

  • Bilgi dolu oturumlar sırasında sektördeki güncel gelişmeleri takip ederken, fuaye alanında networking fırsatlarından yararlanabilecek,
  • YET’23’te kendi alanlarında isimlerinden başarıyla söz ettiren birbirinden yetkin C-Level konuşmacılar, kurucular, girişimciler ve influencerlarla tanışma fırsatı,
  • Toplamda 6 konuşmacının sahne alacağı etkinlikte, start-up kurucuları ve farklı alanlardan uzmanlar; girişimcilik, inovasyon ve geleceğin trendleri üzerine derinlemesine konuşacak. Katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

YET’23 etkinliği, başarılı konuşmacılarının yanı sıra keyifli bir fuaye ve networking imkanlarıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Bir yandan fuayede birbirinden farklı firmalarla ve insanlarla tanışma fırsatı sunarken öte yandan eğlence alanlarıyla katılımcıların keyifli vakit geçirmesi amaçlanıyor.

Girişimcilik alanındaki sağlam bir bakış açısı kazanmak ve bu değerli fırsatı kaçırmamak için başvurularınızı bekliyoruz. 

Etkinlik ücretsiz ve sertifikalıdır.

Tarih: 8 Aralık 2023

Saat: 11.50-18.00

Katılım için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.

Başvur!


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.