Öğrenci Kariyeri Banner

Yazın Ücretsiz Yurt Dışına Çıkaran Eğitim Programı: YEA

Yazın Ücretsiz Yurt Dışına Çıkaran Eğitim Programı: YEA

Pek çok öğrencinin öğrenim hayatı boyunca Erasmus gibi projelerle yurtdışına çıkma hayalleri olmuştur. Ancak bazı olumsuz şartlardan ötürü bunu isteyen öğrencilerin küçük bir kısmı bu fırsatı yakalayabilmektedir. İşte biz de öğrenciyken ücretsiz yurtdışına çıkma yöntemlerini araştıran öğrencilere bugün harika bir fırsat sunarak bu şansa ulaşan kişi sayısının daha da artabileceğini mutlulukla duyurmak isteriz.

Yurtdışına Ücretsiz Çıkmanın Şartları Neler?

Türkiye'nin en prestijli eğitim programı YEA'da, dönem boyu 160'tan fazla büyük firma yöneticisinin katılımıyla etkinlikler ve sunumlar yapılmaktadır. Bunların tamamlanmasının ardından başarı elde eden öğrencilere tüm masrafları karşılanacak şekilde yazın Cambridge Üniversitesi'nde eğitim alma fırsatı sunulacaktır.

Hangi Masraflar Öğrencilere Ait?

Hangi Masraflar Öğrencilere Ait

Öğrencilerin yurtdışına çıkış için gereken vize ücreti hariç hiçbir ücreti ödemeleri gerekmiyor. Yol, yemek, uçak bileti gibi en ince ayrıntısına kadar akademi tarafından karşılanıyor.

Kaç Öğrenci Yaz Okuluna Gitme Fırsatı Yakalıyor?

Bu etkinlik bir yurtdışı ajansıyla ve çeşitli sponsorluklar kapsamında yapıldığı için bu noktada net bir sınır bulunmuyor. Dönem sonunda başarılı olan öğrenci sayısına göre bir kontenjan belirlenerek öğrencilere duyurulacaktır.

Yaz Okulu Eğitimi Nerede Oluyor?

Yaz Okulu Eğitimi Nerede Oluyor

İngiltere'de bulunan Cambridge Üniversitesi'nde öğrencilere yaz okuluna gitme fırsatı sunuluyor. Bu okulda öğrencilere "Liderlik Eğitimi" verilecek olup Cambridge'a gitmek için belli bir İngilizce seviyesine ulaşmak gerekmektedir.

Eğitim Programına Nasıl Kayıt Olabiliriz?

YEA'ya kayıt olmak içni tek yapmanız gereken bu linkten kayıt sayfasına gidip birkaç gün içerisinde tarafınıza gönderilecek sınavdan başarılı olmaktır.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

1 Yorum

  • Ayşe Gül Yavuz

    Başvuruyu nereden yapıyoruz acaba ?

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.