Öğrenci Kariyeri Banner

Wie Are The Future 22 Aralık'ta Sizleri Bekliyor!

Wie Are The Future 22 Aralık'ta Sizleri Bekliyor!

IEEE İTÜ Women In Engineering komitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Wie Are The Future her yıl birçok farklı sektörden bilim insanı ve üst düzey yöneticiyi ağırlıyor.

Ana teması teknoloji olan etkinliğimiz teknolojinin geleceğini eşitlikle şekillendirmeyi amaçlanıyor. Hiwell, Bosch, Türkiye Finans, Virtual Projects gibi şirketlerden konuşmacıların yanı sıra Antarktika’ya giden ilk Türk kadın bilim insanı olma unvanına sahip olan Burcu Özsoy da etkinliğimizde bizlerle olacak.

Wie Are The Future; akıllı sistemlerden psikolojik hizmetlere, oyun sektöründen bankacılığa kadar farklı sektörlerdeki teknolojik inovasyonların yanında bu alanlardaki cinsiyet eşitliğine de dikkat çekerek herkes için daha iyi bir gelecek inşa etmeyi amaçlıyor. Birbirinden ilham verici konuşmacıları, rengarenk fuaye alanı ve konser biletlerinden online eğitimlere kadar çeşitli hediyeleriyle Wie Are The Future Hiwell ana sponsorluğunda sizleri bekliyor. 

Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü - Süleyman Demirel Kültür Merkezi
Tarih: 22 Aralık
Saat: 11:00

*Etkinliğimiz sertifikalıdır.

Kayıt


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.