Öğrenci Kariyeri Banner

WhatsApp'tan Yeni Bir Tasarım Geliyor!

WhatsApp'tan Yeni Bir Tasarım Geliyor!

Edinilen bilgilere göre WhatsApp, iOS için sohbet eki menüsü tasarımını değiştirecek.

WhatsApp, dünyanın en çok tercih edilen haberleşme platformu konumunda yer alıyor. Bunun en büyük etkilerinden biri kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek için sık sık yenilikler yapması. Bugün WABetaInfo’nun paylaştığı yazıya göre WhatsApp, iOS için sohbet eki menüsü tasarımını değiştiriyor.

WABetaInfo’nun bugün paylaştığı blog yazısına göre WhatsApp, iOS için sohbet eki menüsünü genişletiyor. Bu menü, şu anda dikey seçenekler biçiminde açılıyordu. Ek olarak Kamera, Fotoğraf ve Video Arşivi gibi seçeneklerin simgeleri de tekdüzeydi.

Farklı Simgeler Ve Renkler Yer Alacak!

iOS 23.5.0.70 için WhatsApp beta güncellemesine göre sohbet eki menüsü, satır altına genişleyecek. Ayrıca buradaki simgeler de değişecek ve farklı renklerde olacak. Bu sayede WhatsApp kullanıcıları, seçenekler arasında daha hızlı ve kolay seçim yapabilecek.

WABetaInfo, test edilen yenilik için şu sözleri aktardı:

“Eski görünümü nedeniyle arayüzün bu bölümü için güncelleme gecikmişti. Sonunda daha modern ve sezgisel bir deneyim sunacak. Ek olarak, sohbet eki menüsüne giderek daha fazla seçenek eklendikçe arayüz, daha net ve gezinmesi kolay hale geliyor.”

iOS için WhatsApp sohbet ekinin şu anda için test aşamasında olduğu biliniyor. Yeniliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.