Öğrenci Kariyeri Banner

Webrazzi E-Ticaret 2020'de Hangi Konular Gündemimizde Olacak?

Webrazzi E-Ticaret 2020'de Hangi Konular Gündemimizde Olacak?
Yılın ilk Webrazzi konferansı Webrazzi E-Ticaret 2020, 26 Şubat günü, Hilton İstanbul Maslak'ta gerçekleşecek. Her sene olduğu gibi bu sene de e-ticaret dikeyinde öne çıkan konular, önemli konukların sunumları, yorumları ve anlatımlarıyla gündemimizde olacak.

Gelişen teknoloji yeni konuları beraberinde getiriyor

Her ne kadar sektörün belli başlı konuları her daim önemini korusa da gelişen teknoloji, e-ticaretin de yıldan yıla farklılaşmasına, yeni konuların, irdelenmesi gereken yeni sorunların ve farklı beklentilerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu devinim, gündemin kendini sürekli canlı tutmasını ve konuşulacak konuların her geçen gün çeşitlenmesini sağlıyor. Dilerseniz, güncel olanı katılımcılara en etkili şekilde aktarmayı amaçlayan konferansımızda konuşulacak konulardan sizlere kısaca bahsedelim.

Webrazzi E-Ticaret 2020'de neler var?

E-ticaret denince değişmeyen bazı kavramlar var. Perakendeciler, çoklu kanallar, içerik pazarlama, indirim günleri, lojistik, uygulamalar, tedarikçiler gibi birçok kavram sektörün yapı taşını oluşturuyor ve bu kavramların her biri kendi içinde de parçalara ayrılıyor. Bu da sektörün aslında ne kadar geniş bir alana yayıldığını gözler önüne seriyor. Webrazzi E-Ticaret 2020'de bu kavramlara ve bunların insanlar üzerindeki etkilerine değineceğiz. Perakendecilerin e-ticaretteki yeri, 2020'de e-ticaret beklentisi, kargo şirketlerinin e-ticaretteki konumu, indirim dönemlerinin kullanıcı üzerindeki etkisi, 2020'de perakende markalarının e-ticaret yatırımları, pazar yeri satışları yönetimi, geleneksel markaların e-ticaretteki yeri gibi birçok konu birbirinden değerli konuklarıyla birlikte değerlendirilecek.

Perakendenin dijital dönüşümü

Değişemeyen konulardan biri olan perakendenin dijital dönüşümü de Webrazzi E-Ticaret 2020'de konuşulacak. Dijitalleşme günden güne farklı bir yöne evrilirken ve mobilin e-ticaret üzerindeki etkisi artmaya başlarken perakendecilerin ve e-ticaret firmalarının bu konuda neler yaptığı satır aralarında katılımcılara aktarılacak. Aynı şekilde hızlı teslimatın önemi, bunun son kullanıcı üzerinde nasıl bir etkisi olduğu gibi konular da konferansımızın odağında yer alacak.

E-ticarette hız

Artık zaman kavramı insanlar için daha önemli hale geldi. Bunun farkında olan perakendeciler de e-ticaret alanında daha fazla söz sahibi oluyorlar. Bu durum da sektöre olan yatırımları artırıyor ve yatırımların artması e-ticaret alanında iş yapan birçok kişiyi ilgilendiriyor. Webrazzi E-Ticaret 2020'de bu yatırımların öncesini ve sonrasını detaylı bir şekilde inceleyeceğiz ve yatırımcılardan, sektör devlerinden girişimlere önemli ipuçlarını aktaracağız.

Yukarıda bahsettiğimiz konuların çok daha fazlasının konuşulacağı Webrazzi E-Ticaret 2020'nin ilk tur konuşmacılarının da kısa bir zaman sonra paylaşılacağını hatırlatalım. Konferansımıza buradan bilet alıp katılım gösterebilir, böylelikle iş ağınızı genişletebilirsiniz.

KAYNAK

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.