Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite, Türk Bayrağını Dergi Kapağından da çıkardı.

Üniversite, Türk Bayrağını Dergi Kapağından da çıkardı.
TRAKYA Üniversitesi Rektörlüğü'nin internet sitesini yenileyerek Türk bayrağı ve Atatürk fotoğraflarını kaldırmasının ardından 3 ayda bir yayınladığı 'Köprü' isimli derginin 5'inci sayısında kapakta yer alan Türk bayrağını da kaldırdı.
Derginin Genel Yayın Yönetmeni Yrd. Doç. Dr. İsa Kayaalp, "Türk bayrağını canımızdan çok seviyoruz. Biz burada estetiği de düşündük" dedi.

Trakya Üniversitesi, yıllardan bu yana kullanılan www.trakya.edu.tr adresindeki web sitesini, rektör olarak atanan Prof. Dr. Yenerek Yörük'ün 2012 yılı Haziran ayında göreve başlamasından 10 ay sonra yenileyerek Türk bayrağı ve Atatürk fotoğrafları kaldırmıştı. Öğrencilerin eylem yaparak tepki göstermesine rağmen geri adım atmayan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, "Yerel gazeteler neyse bizde oyuz. Yerleşke kapımızda Atatürk büstümüz var. Amaç sitedeki bilgiye rahat erişim" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin tamamı için tıklayınız.




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.