Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencileri, Kenar Mahallelerdeki Çocuklara Spor Dersi Verecek.

Üniversite Öğrencileri, Kenar Mahallelerdeki Çocuklara Spor Dersi Verecek.
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) tarafından geliştirilen ‘Sporun Yıldızları Projesi' ile dezavantajlı bölgelerde yaşayan gençler ve çocuklar spor aracılığıyla topluma kazandırılacak.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi SporYüksek Okulu (BESYO) tarafından geliştirilen ‘Sporun Yıldızları Projesi' ile dezavantajlı bölgelerde yaşayan gençler ve çocuklar spor aracılığıyla topluma kazandırılacak.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, SODES kapsamında hibe almaya hak kazanan 55 proje sahibi kurum ve kuruluşların temsilcileriyle birlikte, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle finansman sözleşmesini imzaladı. Hibe almaya hak kazanan projelerden biri de Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu tarafından geliştirilen ‘Sporun Yıldızları Projesi’ydi. Projenin finansman sözleşmesi, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar‘ın da katıldığı törenle imzalandı.

Haberin tamamı için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.