Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Medya Birliği Dönemi Boğaziçi Üniversitesi’nde Açıyor

Üniversite Medya Birliği Dönemi Boğaziçi Üniversitesi’nde Açıyor
uni-medya

Üniversitelerin iletişim kulüplerini ve medya topluluklarını tek çatı altında birleştiren ve ortak işler üretilmesini sağlayan bir kuruluş olan Üniversite Medya Birliği, 20 üniversite kulübünün ortaklığıyla Ekim 2013’te Boğaziçi Üniversitesi’nde kurulmuştu.

Kuruluşundan bu yana birçok üniversitede etkinlikler organize eden Üniversite Medya Birliği bir sene içinde 45 üniversitede yer alan bir yapı haline geldi. Ayrıca, Birliğin Yönetim Kurulu tarafından kurulan Üniversite Medya Derneği de faaliyetlerini sürdürüyor. Medyaya ilgili üniversitelilerin buluşma noktası olan Üniversite Medya Birliği, yeni dönemi kuruluşunu gerçekleştirdiği Boğaziçi Üniversitesi’nde başlatacak. 28 Eylül Pazar günü Boğaziçi Üniversitesi İbrahim Bodur Oditoryumu’nda saat 12’de başlayacak olan dönem açılış toplantısı, medyaya ilgili üniversitelilerin katılımına açık olacak.

Yeni dönemde iletişim fakültesi dekanları ve akademisyenleri Danışma Kuruluna katarak güçlenen Üniversite Medya Birliği’nin dönem açılış toplantısında Üniversite Radyo Birliği, Üniversite Modası projeleri ve yeni dönem yapılanması tanıtılacak.
Üyelerine yeni dönemde medya ve iletişim sektöründe staj ve iş imkanları sunacak olan Üniversite Medya Birliği’nin iş ortaklığı yaptığı kuruluşlar arasında medya şirketleri, ajanslar, dernekler ve öğrenci oluşumları yer alıyor.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.