Öğrenci Kariyeri Banner

Uluslararası Staj Ödüllü Yarışma "Global Intern" Başladı

Uluslararası Staj Ödüllü Yarışma "Global Intern" Başladı
global_intern

 
Dünyanın 41 şehrinde 7 dilde eğitim veren EF Education First’ün gençlere kariyerlerinin başında yurtdışı deneyimi kazanma şansı tanıyan uluslararası staj ödüllü yarışması Global Intern başladı!


Uluslararası eğitimde dünya lideri EF Education First, dünyanın en prestijli stajı olan Global Intern staj programının bu sene 5.’sini sunuyor. Yarışmaya başvurular 11 Nisan tarihine kadar devam ediyor.


EF, global partneri AIESEC ile birlikte Türkiye’den tüm öğrencileri Tüm dünyadaki öğrenciler için uluslararası ve başarılı bir kariyer fırsatı sunan dünyanın en prestijli stajı Global Intern’e başvurmaya davet ediyor. Türkiye özelinde Michael Page işbirliğinin de olduğu, tüm dünyadaki öğrencilere açık yarışmaya, ülkemizden öğrenciler de katılarak “Global Stajyer” olma ve üç farklı ülkede staj yapma fırsatı yakalayabilir.


Yurtdışında staj yapmak isteyen tüm gençlere açık olan yarışmaya katılmak oldukça kolay. Global Intern web sayfasına kayıt olarak, “neden Global Intern olarak seçilmeniz gerektiği”ni anlatan 3 dakikalık bir video ya da kısa bir deneme yazısını (maksimum 3200 karakter) özgeçmişinizle birlikte sisteme yüklemeniz yeterli. Yarışmaya başvurular 11 Nisan 2014 tarihine kadar devam ediyor.


EF Education First ve 65 yılı aşkın bir süredir uluslararası stajlar ve gönüllülük imkanları ile genç liderliği aktiviteleri yürüten uluslararası ve dinamik AIESEC işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya Türkiye’de önde gelen uzman seçme ve yerleştirme danışmanlık şirketlerinden Michael Page destek veriyor. Yarışmada kazanan stajyer, 3 farklı ülkede staj fırsatı yakalayacak. Üç etaptan oluşan staj süresi boyunca kazanan şanslı yarışmacı, öncelikle EF Education First Uluslararası Dil Okullarının Londra, Boston, Dubai, Şangay ya da Zürih'teki global merkezlerinden birinde bir ay boyunca staj yapacak. Ardından dünya genelindeki 460 EF ofisi ya da okulundan birinde 1 ay boyunca staj yapacak. Son olarak 3. ayda çevre, eğitim, sağlık, insan hakları ya da kültür konularında AIESEC ülkelerdeki projelerden birine katılma fırsatı kazanacak. Şanslı yarışmacının uçak bileti, staj süresi boyunca seyahat masrafları ve konaklama giderleri EF tarafından karşılanacak. Seçilen stajyer aynı zamanda, aylık 1.000 dolarlık bir gelir de elde edecek.


EF Education First Uluslararası Dil Okulları Başkanı Eva Kockum “Global Intern projesi gerçek anlamda uluslararası bir girişim olma özelliğini taşıyor. Global Intern birincisi sadece farklı çalışma çevrelerinde deneyim kazanmakla kalmayıp, ayrıca global bir kariyerin en önemli gerekliliklerinden olan profesyonel iş ağını da genişletme imkanı bulacak” şeklinde konuşuyor.


Daha fazla bilgi için tıkla.


BU ETKİNLİĞİ KAÇIRMAK İSTEMEZSİN GÖZ AT!
Çat Kapı Yurt Dışı!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.