Öğrenci Kariyeri Banner

Uluslararası Seyahatler İçin Yanınızda Taşıyabileceğiniz Güvenlik Sistemi Piyasaya Sunuldu

Uluslararası Seyahatler İçin Yanınızda Taşıyabileceğiniz Güvenlik Sistemi Piyasaya Sunuldu
Bazen seyahatlerimizde değerli eşyalarımız için bir tık yukarıda güvenliğe ihtiyaç duyarız. Otel güvenlikleri de her zaman mantıklı olmaz. Örneğin pasaportunuz ve reçeteleriniz bazen yanınızda taşınmalıdır.  Bel çantalarında da bildiğimiz kadarıyla güvenli bir kilit sistemi de bulunmamakta.

Çözüm ise: taşınabilir güvenlik. Eşyalarınızın güvenliğini riske atmadan, ne zaman ihtiyacınız olursa kolayca erişebileceğiniz küçüklük ve ağırlıkta olan iKeyp Pro-Safe başarılı bir Indiegogo projesi olarak karşımıza çıkıyor. Kolay erişilmesi gereken kişisel eşyalar için akıllı ve güvenli bir kasa olma niteliği taşıyor.

product_17782_product_shots2_image

Tek yapmanız gereken ihtiyacınız olan şeyleri paketlemek (iKeyp, 8 ilaç şişesini alabilecek kapasitede) ve işte hazırsınız! Ne zaman ihtiyacınız olursa akıllı telefonunuz, dahili tuş takımı ya da yedekleme tuşuyla erişim sağlayabilirsiniz. Cihaz, kasadaki öğeler için gerçek zamanlı anımsatmalar da yapmakta.  Başkasının eline geçer mi diye korkmanıza hiç gerek yok. iKeyp sadece kurcalandığı zaman size uyarı göndermekle kalmaz aynı zamanda davetsiz misafirleri korkutan bir siren sistemine de sahiptir.

product_17782_product_shots5_image

Ürünle ilgili videoyu izlemek için tıklayınız.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.