Öğrenci Kariyeri Banner

Udemy : Beş Popüler Eğitim

Udemy : Beş Popüler Eğitim

Pandemi sebebiyle online kurslar hayatımızda daha çok yer kaplar oldu. İnsanlar evde kendilerini geliştirmek için birçok kurs arar oldu. Udemy ise bunların arasında en popüler olanlardan biridir. Udemy'e olan ilgi gün geçtikçe artmaktadır. Udemy'de yer alan en popüler kurslara bakarsak eğer; 

1- İngilizce Kursu

Günümüzde ingilizce en çok talep edilen dil olmaktadır. Bu yüzden bir sürü online veya yüz yüze eğitimler yapılmaktadır. Eğer sizde ingilizceyi evinizde öğrenmek istiyorsanız Udemy bu tercihlerin başında yer almaktadır. Çocuğunuz için , günlük hayatınız için ve ayrıca  YDS, TOEFL, YÖKDİL sınavları için Udemy'i gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

2-Diksiyon Kursu:

Konuşmaktan hoşlanıyorsanız ve etkili bir konuşmacı olmak istiyorsanız diksiyon kursu tam size göre. Diksiyon iletişimdeki en etkili yöntemdir. Eğer siz tonlamaları, vurguları, harflerin doğru çıkarılışlarını biliyorsanız insanları etkilememeniz mümkün değil. Türkçe'yi daha düzgün kullanmak birçok iş imkanı sunmaktadır. Udemy'de bulabileceğiniz diksiyon kurslarıyla eğitim zamanınızı da kendiniz belirleyebilirsiniz. 

3-Excel Kursu:

Excel gündelik hayatımızda ve iş hayatımızda bize birçok kolaylık sağlar. Excel kullanmayı bilmek iş imkanlarında sizi bir adım öne çıkarmaktadır. Excel zorlayıcı gözükebilir ancak Udemy'de bulunan kurslar sayesinde excel artık zor gelmeyecektir. 

4-Hızlı Okuma Kursu:

Hızlı okuma okul sınavlarımızda, Ösym'nin düzenlediği diğer sınavlarda bize yardımcı olmaktadır. Eğer bunları öğrenirsek vakit anlamında ve okuduğumuzu hemen anladığımız için zorlanma yaşamayacağızdır. Udemy'de yer alan hızlı okuma kurslarına bakmanızı tavsiye ederim. 

5-Girişimcilik Kursu:

İnternetin hayatımızda önemi arttıkça artık herkes internet üzerinden iş yapar oldu. Eğer internetin girişimciliğin püf noktaları bilinirse başarı olmak kolaylaşır. Bu kurslar sayesinde kendi işinizi kurabilirsiniz. ​​​​​​​


Zeynep  Aydın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Zeynep Aydın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.