Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz Yazılım, Oyun Geliştirme ve Siber Güvenlik Kursları!

Ücretsiz Yazılım, Oyun Geliştirme ve Siber Güvenlik Kursları!

İnternet artık katılımla yeterli gelmiyor, bir şeyler yapma, yaratma isteği de doğuruyor. Bilgisayar mühendisliği okumadım ya da yazılım hakkında bilgim yok, öğrenmek istiyorum ama nasıl yapsam nereden başlasam bilmiyorum diyenler, oturduğunuz yerden ücretsiz bir şekilde eğitimini alabilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Akademi'nin bünyesinde gerçekleştirilen bu programlar, konusunda uzman iç eğitmenlerin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ile ulusal ve uluslararası diğer tüm paydaşların iş birliği ve katkılarıyla hazırlanıyor.

Algoritma, Programlama ve Veri Yapılarına Giriş Kursu

Algoritma Tasarımı, Temel Programlama ve Veri Yapıları olmak üzere toplam 3 aşamadan oluşan eğitim sonunda sertifika da kazanabilirsiniz.

Kursa Git

Siber Güvenlik Analisti Eğitimi

Günümüzde en popüler olan mesleklerden biri siber güvenlik uzmanlığı. Günümüzde ihtiyaç duyulduğu gibi gelecekte de özellikle Metaverse'ün tamamen hayatımıza dahil olmaya başlamasıyla daha sık duyacağız gibi duruyor.

Bu anlamda temellerini atmak isterseniz siz de bu eğitimden faydalanabilirsiniz.

Kursa Git

Unity İle Eğitici Oyunlar

Bilgisayar ve yazılım mühendisliğine yeni başlayanlar, oyun programlamaya meraklı olanlar ya da mobil cihazlar için uygulama geliştirmek isteyenler için düzenlenen bu kursa katılarak hayallerinizdeki oyunu gerçeğe taşıyabilirsiniz.

Ücretsiz olan bu kurs sonrası sertifika kazanma şansını da yakalamış oluyorsunuz.

Kursa Git


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.