Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz İsviçre'de Uluslararası Bir Eğitime Katılmak İster misiniz?

Ücretsiz İsviçre'de Uluslararası Bir Eğitime Katılmak İster misiniz?
isvicre

 

[ad name="HTML"]


İsviçre’de bulunan bir  Sivil Toplum Kuruluşu tarafından yaygın öğrenme teknikleri üzerine düzenlenen yüksek kaliteli eğitim için katılımcılar aranıyor. Gençlere kendi ülkelerinde düzenlenecek bir eğitimi organize etmek üzere eğitim verilecek ve birkaç gün içerisinde sürdürülebilir fikirlerini somut projelere dönüştürme fırsatı yakalacaklar. Eğitim 2007 yılından bu yana her sene iki defa olmak üzere İsviçre’de düzenlenmekte. Geçen sene İsviçre’de 6, Paris’te de 1 etkinlik düzenlendi. Amaç;  Avrupa ülkelerindeki gençleri proje fikirlerini hayata geçirmek için eğitmektir.

Euforia ilk uluslararası eğitim programını başlatıyor ve Avrupa’dan 18-30 yaş aralığında gençleri güçlendirmek için eğitim almak isteyen çılgın&idealist kişiler arıyor.

Euforia eğitim programı nedir? 4,5 günlük eğitim programı size şehrinizde bulunan gençleri güçlendirmek için etkinlik düzenlemeye yardımcı tüm araçları  (imp!act adı verilen araç için aşağıya göz atabilirsiniz) sunar. Pekçok profesyonel işte yüksek öneme sahip geniş bir beceri yelpazesini kapsamaktadır: takım ve proje yönetimi, koordinasyon, lojistik, iletişim ve pazarlama. Eğitim sonunda CV’nizi güçlendirecek bir de sertifika alacaksınız.

imp!act nedir? Yaşadıkları dünyayı değiştirmek isteyen fakat buna başlamak için pratik bilgi, network ve/veya güvene sahip olmayan heyecanlı genç yetişkinleri biraraya getiren 3,5 günlük  bir çalıştaydır. Imp!act, tüm gerekli aşamalar aracılığıyla onlara liderlik eder ve kendi projelerini başlatmak için gerekli araçları sunar. Bunun yanı sıra etkinliğin son gününde, katılımcılar profesyonellerden tavsiye ve yapıcı geridönüşler alma şansına sahip olacaklardır.

Euforia kimdir? euforia İsviçre Gençlik Sivil toplum Kuruluşu 2007 yılında kurulmuştur.Amacımız; yerel düzeyde küresel sorunların üstesinden gelmeye adanmış gençler için küresel hareket  başlatmaktır.

Daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Eğitim hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için; bit.ly/eTPinternational adresini ziyaret edebilirsiniz. Eğer sorularınız varsa international@euforia.ch  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.


[ad name="Google Adsense"]

Kaynak: http://eurodesk.ua.gov.tr/


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.