Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz Bir Şekilde Yazılım Öğrenebileceğiniz YouTube Kanalları!

Ücretsiz Bir Şekilde Yazılım Öğrenebileceğiniz YouTube Kanalları!

Günümüzün tartışmasız en revaçta olan mesleği yazılım. Yazılım öğrenebileceğiniz birçok sertifika kursu ve eğitim programı mevcut. Ancak bunların büyük bir çoğunluğu maliyetli olabiliyor.

Ödeme yapmadan kolay bir şekilde yazılım öğrenmek isteyenler için kaynaklar arasında YouTube kanalları bulunuyor. Bu kanallar sayesinde kolay bir şekilde, sıfırdan yazılım öğrenebilir.

1- Dilruba Köse 

Dilruba Köse, yazılıma başlangıç yapmak isteyen herkesin takip etmesi gereken kanallardan biri. SpringBoot, Java ve Algoritmalara dair bilgiler öğrenmek isterseniz mutlaka ziyaret etmelisiniz.

2) Engin Demiroğ

Engin Demiroğ, birçok platformda ücretli ve ücretsiz dersler veren bir eğitmen. Özellikle düzenlemiş olduğu başlangıç, orta ve ileri seviyedeki dersleri her kitlenin ilgisini çekebilecek şekilde hazırlanmış dersler.

3) Bilgisayar Kavramları

Bilgisayar Kavramları kanalı Python, Büyük Veri, Programlama Temelleri, Algoritmalar ve Programlama mantığını yazılım öğrenmek isteyenlerle bir araya getiriyor.

4) Murat Yücedağ

Murat Yücedağ yayınladığı C# ve C# konsol dersleri sayesinde algoritma ve programlama mantığına dair kaliteli bilgilere ulaşabileceğiniz bir kanal. Özellikle ileride backend tarafına yoğunlaşmak isteyenler için başucu niteliğinde bir kaynak.

5) Adem İlter

Özellikle Web geliştirme konusunda çok iyi bir Front-End developer (önyüz geliştirici) olan Adem İlter, ağırlıklı olarak HTML ve CSS’te trick diyebileceğimiz ince detaylardan bolca bahsediyor.

6) Yazılım Bilimi

Bu kanalda Python – C++ ve Java gibi adını sıklıkla duyduğumuz yazılım dilleri hakkında ileri seviyede eğitimler mevcut.

7) HardwareAndro

HardwareAndro, düzenli olarak yapmış olduğu yayınlar ile birlikte faydalı içerikler yayınlıyor. Özellikle Flutter ve mobil uygulama geliştirme ile ilgili ilerlemek istiyorsanız HardwareAndro’nun içeriklerine göz atabilirsiniz.

8) Eser Özvataf

Özellikle Twitch üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlar ile JavaScript kütüphanelerinin nasıl kullanıldığından temiz kod’un nasıl yazılması gerektiğine kadar birçok konuyu derinlemesine ele alıyor.

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.