Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'nin En Büyük Öğrenci Kongresi BİLMÖK 2019 Seni Bekliyor!

Türkiye'nin En Büyük Öğrenci Kongresi BİLMÖK 2019 Seni Bekliyor!
BİLMÖK (Bilgisayar Mühendisliği Öğrenci Kongresi), 1-2-3 Mart 2019’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Tüm Türkiye'den katılımcıları kabul eden kongre ücretsiz olacak.

BİLMÖK NEDİR?

Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri kongresi her yıl farklı bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümü ve/veya ilgili kulübü tarafından organize edilen Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresidir.

ORGANİZASYONUN AMACI

Öncelikli amaç toplumumuzu tüketen bir toplum olmaktan çıkarıp yenilikçi fikirlerin ve üretimin yaygınlaştığı bir toplum haline getirmektir. Bunu gerçekleştirmek adına geleceğe yön verecek gençleri bir araya getirerek fikir alışverişini ve alanında uzman kişilerin tecrübe ve bilgilerini bu nesile aktarmasını sağlamaktadır.

RESMİ KATILIMCILAR HAKKINDA

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK), Türkiye’deki Yüksek Öğretim Kurulu’na bağlı devlet ve vakıf üniversitelerinin, “Bilgisayar Mühendisliği”, “Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği”, “Bilgisayar ve Enformasyon Mühendisliği”, “Bilişim Sistemleri Mühendisliği” ve “Yazılım Mühendisliği” bölümlerindeki öğrencilerin bir araya gelmesini sağlayan mesleki ve sosyal bir toplantıdır. Üniversiteler yukarıda belirtilen bölümlerin Bölüm Başkanlıklarınca seçilen, Organizasyon Komitesinin belirlediği üzere 2 (iki) öğrenci tarafından temsil edilir. Üniversiteyi temsil etmeye hak kazanan katılımcılar “Resmi Katılımcı” olarak adlandırılır. Tüm resmi katılımcıların haklarının geçerliliği için Organizasyon Komitesine bölüm başkanlıklarınca seçildiklerine dair dilekçelerini ulaştırmaları gerekmektedir, aksi takdirde resmi katılımcı haklarından faydalanamazlar. Bunun dışında kongreyi izlemeye gelen katılımcılar “Özel Katılımcı” olarak adlandırılır ve kongrede herhangi bir seçme hakları yoktur.

Konuşmacılar, konaklama, kayıt ve ayrıntılı tüm bilgiler için lütfen tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.