Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'nin İlk Metaverse Mağazası Açıldı!

Türkiye'nin İlk Metaverse Mağazası Açıldı!

Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan biri olan LC Waikiki, alışveriş deneyimini Metaverse'e taşımak üzere yaptığı çalışmaları tamamlayarak Türkiye’de bir ilk olan Meta Store’u açtı.

LC Waikiki, Metaverse dünyasındaki ilk giyim mağazasını şimdilik sadece sınırlı sayıda kullanıcıya açtı. İlk olarak deneme sürümü olarak sunulan LC Waikiki Meta Store mağazasıyla, geleceğin alışveriş deneyimi tüketicilerle buluşturulurken, platformun geliştirilmesi de hedefleniyor.

Kullanıcılar LC Waikiki Meta Store’da hâlihazırda kadın, erkek, çocuk ve bebek kategorilerinde 120’den fazla ürünü üç boyutlu modelleriyle inceleyerek alışverişleriş yapabilecekler ve satın aldıkları ürünleri adreslerine teslim alabilecekler.

Gelecekte Alışverişler Tamamen Metaverse'ten Yapılabilir

LC Waikiki Dijital Dönüşüm ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Şerafettin Özer, Metaverse kavramının günlük yaşantımızın bir parçası hâline geleceğine inandığını ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini belirtti. Özer; "Metaverse çalışmalarımızı tamamen içerideki meta ekibimiz liderliğinde yönetmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. LC Waikiki Meta Store’da kullanıcılarımız için keyifli bir dünya hazırlayarak, eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunmaya odaklandık" diye konuştu.

Henüz Türkiye'de ve Dünya'da bu teknolojinin daha başında olunduğunu belirten Şerafettin Özer, gelecekte alışveriş ekosisteminin buraya taşınacağına inandığını ifade etti.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.