Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye 23. Zeka Oyunları Yarışması Başladı!

Türkiye 23. Zeka Oyunları Yarışması Başladı!
MEB, ODTÜ ve TÜBİTAK tarafından da desteklenen Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlediği Türkiye 23. Zeka Oyunları Yarışması başladı.
Türkiye Zeka Vakfı’nın 1996 yılından bu yana her yıl düzenlediği Türkiye Zeka Oyunları Yarışmalarının 23’üncüsü 1 Şubat Perşembe günü (Bugün) eleme sorularının tzv.org.tr üzerinden yayınlanmasıyla başladı.

Eğitim ve yaş sınırlaması olmaksızın zekâsına güvenen her katılımcıya açık olan OYUN 2018’de soruları yanıtlamak için bilmeniz gereken tek şey okuma, yazma ve dört işlem. Fakat bu durum yarışmanın kolay olduğu anlamına gelmiyor. Başarılı olmak için temel becerileri en iyi şekilde kullanmak gerekiyor.
zeka_oyunlari_afis

Sorular her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı tarafından hazırlanıyor. Yarışmanın daha önceki yıllardaki en başarılı isimlerinden oluşan Türkiye Zeka Vakfı Soru Kurulu ise soru ve cevapların kontrol edilmesi ve itirazların değerlendirilmesini üstleniyor.

Türkiye 23. Zeka Oyunları Yarışması’nda 5 kategoride toplam 30.000 TL ödül dağıtılacak ve ödüller kategorilerde ilk üç sırayı alan yarışmacılara gidecek. Ayrıca her kategoride ilk 10 sırayı alan yarışmacılara kitap, dergi vb. eğitim ürünleri hediye ediliyor. Yarışmaya katılmak için son tarih 15 Mart 2018.

Türkiye 23. Zeka Oyunları Yarışması hakkında daha fazla bilgi almak ve yarışmaya katılmak için oyun.tzv.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.