Öğrenci Kariyeri Banner

TSKB Kariyer Atölyesi Başvuruları Başladı

TSKB Kariyer Atölyesi Başvuruları Başladı
Türkiye’nin lider kalkınma ve yatırım bankası TSKB’nin bu yıl 13-15 Nisan 2017 tarihlerinde düzenleyeceği 8. TSKB Kariyer Atölyesi’nde, bankacılığı işin uzmanlarından öğrenip, yaratıcı projeler ve eğlenceli aktiviteler ile fark yaratarak; TSKB’de yönetici adayı olma fırsatını yakala!

TSKB yıllardır ''TSKB Ailesi Yaratma'' ve kendi yöneticisini yetiştirme anlayışını benimsiyor ve bu prensipten hareketle işe alımlardaki hedef kitlesini; ''TSKB'li olmak isteyen, yönetici adayı yeni mezunlar'' olarak belirliyor.

tskb 3


Yakın Plan Kariyer Atölyesi

TSKB, Kariyer Atölyesi kapsamında kariyer kararı alma aşamasındaki üniversite öğrencilerinin kişisel yetkinliklerini tanımasına ve potansiyelleri konusunda farkındalık oluşturmalarına yönelik 3 gün süren bir atölye çalışması yapıyor.

Kariyer Atölyesi, katılımcılarına İstanbul’a yakın bir otelde 3 gün boyunca eğitim ve rekabeti eğlenceli kılacak özel projelerin tasarlanacağı bir ortam sunuyor. Kariyerine sağlam bir adımla “Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı" alanında başlamak isteyen üniversiteliler için bir bankada  iş yaşamı nasıl olur bizzat deneyimleme imkanı sunuyor. Katılımcılar, Banka’daki farklı bölüm yöneticilerinden oluşan proje koçları ile beraber yatırım bankacılığına özgün bir proje çalışmasının içinde yer alabilme şansı yakalıyor. Program dahilindeki kişisel gelişim eğitimleri ile tüm katılımcılar, kişisel motivasyondan iletişim becerilerine, takım çalışmasından liderliğe farklı konularda donanımlarını geliştirme imkanı buluyor. Geliştirdikleri projeler ile fark yaratan başarılı gençler, TSKB’de yönetici adayı olarak işe alım sürecine dahil edilme fırsatına sahip oluyorlar. İngilizce eğitim veren üniversitelerin işletme, ekonomi ya da endüstri mühendisliği bölümlerinin 4.sınıf öğrencileri ile finans/ekonomi alanında yüksek lisans yapan öğrenciler; Kariyer Atölyesi’ne başvurabilme imkanına sahip olabiliyorlar.

Atölye’nin ilk günü;  TSKB’nin tarihi, bankacılık sektöründeki önemi, kalkınma ve yatırım bankacılığının ayrışan özellikleri anlatılıyor.

Katılımcılar, İstanbul’a yakın bir otelde ; eğitim programları, seminerler ve workshoplar ile dolu dolu üç günü TSKB’de çalışan ve farklı bölüm yöneticilerinden oluşan proje koçları ile birlikte geçiriyorlar.

Atölye programı katılımcıları genel olarak iş hayatına hazırlayacak ve kişisel gelişimlerini destekleyecek eğitim programlarını da kapsıyor.

SON BAŞVURU: 10 ŞUBAT 2017


Başvuru linki

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.