Öğrenci Kariyeri Banner

Toyota'dan Öğrencilere Staj Müjdesi

Toyota'dan Öğrencilere Staj Müjdesi

Toyota binlerce üniversite öğrencisine umut kapısı olan çalışma başlattı…

 


Türkiye'de otomotiv sektöründe söz sahibi olan ve sektör içerisinde saygın ber yeresahip olanToyota, binlerce üniversite öğrencisine umut kapısı olan çalışma başlattı…

Toyota, iki dönemlik staj dönemi ile öğrencilere mesleki yönden umut kapısı açıyor. Yaz ve kış olmak üzere iki dönemlik staj programı uygulamasına geçen Toyoto,. Üniversite öğrencilerinin yazın, meslek ve ticaret lisesi öğrencilerinin kışın staj yaptığı şirkette bu yıl 10 stajyer istihdam etmeyi amaçlıyor

DÖNEM STAJER PROGRAMLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Üniversite öğrencilerine yönelik uygulanan yaz dönemi staj programı için başvurular Nisan ayında yapılacak Mayıs ayında ise mülakatlar başlayacak.

STAJ DÖNEMİ BİR AYLIK

Staj dönemleri Haziran-Eylül ayları arasında birer aylık dönemler halinde belirlenecek. Lise öğrencilerine yönelik uygulanan staj programı içinse lise öğrencileri okul yönetimi tarafından şirkete yönlendirilecek. Okulların tatil edilmesine kadar kış stajı okullar tatile girinceye kadar sürüyor.

HANGİ BÖLÜMLER İÇİN STAJ UYGULAMASI YAPILACAK?

Lise öğrencilerin için muhasebe ve servis, Üniversite öğrencileri için uygulanan yaz dönemi stajyerleri için ise endüstri mühendisliği, makine mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, işletme, iktisat gibi bölümlerden öğrenciler tercih ediliyor. Kış dönemi stajyerleri kanunun belirlediği ücretten yararlanıyor. Bunun yanında tüm stajyerler şirketin yol, yemek ve sosyal olanaklarından faydalanıyor.

Kaynak: Haberkita.com



 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.