Öğrenci Kariyeri Banner

Toplam 110.000 TL Ödüllü ScienceExpo Proje Yarışması

Toplam 110.000 TL Ödüllü ScienceExpo Proje Yarışması
Bugüne dek "Bursa Bilim Şenliği" olarak gerçekleştirilen ve bilimi sokağa indiren etkinliğin sınırlarını aşması ve daha geniş kitlelere ulaşması ile bu yıl 7.si yapılacak Bursa Bilim Şenliği bundan böyle  "Science Expo'"  adıyla anılacak. Dünyanın sayılı, Türkiye'nin en büyük bilimsel etkinliği,  "Geleceğin Teknolojileri"  ana konseptiyle, 26 - 29 Nisan 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Geleceğin Teknolojileri
Her yıl ‘Bilim Şenliği’ bünyesinde düzenlenen ‘Başımıza İcat Çıkarın’ yarışması da bu kapsamda ‘Science Expo Proje Yarışması’ olarak değişti. Bu yıl ‘7. Science Expo’ ve ‘4. Proje Yarışması’, ‘Geleceğin Teknolojileri’ ana konsepti ile Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde, 26 – 29 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak. ‘7. Science Expo’da atölye çalışmaları, bilim gösterileri ve konferansları, bilimsel sergiler, simülatörler, robot şenliği, insansız hava araçları uçuşları ve drone gösterileri yapılacak.

‘Geleceğin Teknolojileri’ ana teması ise, “akıllı uygulamalar, yazılım mühendisliği, arttırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik, robotlar, endüstri 4.0, biyoteknoloji ve yapay zeka’’ alt başlıklarında irdelenecek. Proje yarışması başvuruları www.sciencexpo.org adresinden 30 Mart 2018 tarihine kadar alınabilecek. Toplam 110.000 TL ödül kazananlarını bulacak ve 6 kategoride yapılacak yarışmada finale kalan 50 proje de sergilenecek. Dereceye girenlerin dışında finale kalan tüm projelere mansiyon ödülü verilecek. Yarışma kategorileri ‘Çocuk Mucitler’, ‘Genç Mucitler’, ‘Usta Mucitler’, ‘İnsansız Hava Araçları’, ‘Drone’ ve ‘Autodesk 3B Tasarım ve Mühendislik’ olarak belirlendi. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak ‘3 boyutlu Tasarım ve Mühendislik’ kategorisi de ‘Science Expo Proje Yarışması’ kapsamında yer alacak. Bu yarışma kategorisiyle ülkemizdeki endüstriyel tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerimize destek verilmesi hedefleniyor.

Teknik Şartnameleri aşağıdan indirerek inceleyebilir ve inceleme sonrasında katılacağınız kategori ile ilgili başvurunuzu oluşturabilirsiniz

 



 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.