Öğrenci Kariyeri Banner

TOGG ile Paycell'den Yeni İş Birliği!

TOGG ile Paycell'den Yeni İş Birliği!

Togg ile Turkcell'in ödeme hizmeti Paycell arasında stratejik iş birliği gerçekleştirildi.

Her geçen gün biraz daha yaklaştığımız yerli otomobil projesini üstlenen Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (Togg), dikkat çeken bir stratejik iş birliği yaptığını belirtti.

Şirketin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda,Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden Turkcell'in ödeme sağlayıcısı Paycell ile iş birliği yapılacağını açıkladı.Hem Togg hem de Paycell'den yapılan açıklamalara baktığımızda, stratejik iş birliğinin detaylarına değinilmediğini görüyoruz. Ancak kısa bir süre içerisinde bu durum değişecektir. 

Togg'un Açıklaması Şu Şekilde:

 

'Kurucu ortaklarımızdan Turkcell'in yeni nesil ödeme platformu Paycell ile mobilite ekosistemimize yenilikçi ödeme sistemleri ve dijital finansal çözümleri entegre etmek için stratejik iş birliğine imza attık.'

Paycell'in Açıklaması İse Şu Şekilde:

'Paycell olarak Togg ile mobilite ekosistemine, yenilikçi ödeme sistemleri ve dijital finansal çözümleri entegre etmek için stratejik iş birliğine imza attık.'

İş birliği kapsamında Togg’un mobilite çözümlerine Paycell’in yenilikçi ödeme sistemleri ve dijital finansal çözümleri entegre edilecek.

Togg kullanıcıları, Paycell’in sağladığı elektronik cüzdan, kart saklama ve sanal pos altyapısı sayesinde, yine mobilite sektöründe bir ilk olan kendi ‘Togg Cüzdan’larını oluşturarak, seyir halindeyken bile Togg’un anlaşmalı üye iş yerlerinin ürün, servis ve hizmetlerini satın alabilecek.

 

Kaynak:1,2

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.