Öğrenci Kariyeri Banner

"Teşekkürler Sakarya Üniversitesi"

"Teşekkürler Sakarya Üniversitesi"
50995
Onbinlerce öğrenciyi okuturlar, en güzel kampüslere sahip olurlar, dünyanın en önemli ödüllerini alırlar ama hiç seslerini yükseltmezler. İşte onlardan birisi de Sakarya Üniversitesi...

[ad name="Google Adsense"]


Öneci gün, sadece düyanın en büyükve en ciddi firmalarının aldığı ödellerden birini aldılar ama yine de ortalığı ayağa kaldırırlardı. Oysa bu ödülü o çok popüler üniversitelerden biri ya da piarı yüksek şirketlerimizden biri alsaydı şu anda bütün Türkiye onları konuşuyor olurdu.

Niye mi işte aldıkları ödüle yönelik bir kaç önemli nokta:



  • Sakarya Üniversitesi, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) tarafından yürütülen 2015 EFQM Avrupa Mükemmellik Ödülü'nü aldı.

  • Bu ödülü alan bugüne kadarki Türkiye'deki tek üniversitedir.

  • EFQM'in 9 ana ve 32 alt kriter ile yaptığı değerlendirmeleri sonucunda 'Liderlik' ve 'Kurumsal Mükemmellik' başlıklarındaki başarıları kapsamında Avrupa Mükemmellik Ödülüne layık görüldü.

  • Ödül Töreni 21 Ekim tarihinde Brüksel'de gerçekleşti.

  • Ödüle genel olarak şirketler layık görülüyor, bu kapsamda alınan ödülün ayrı bir önemi var.

  • EFQM Mükemmellik Ödülü'ne sahip olanlar arasında Bosch, BMW, Volkswagen, Xerox, Ricoh, Grundfos, Philips, EDF gibi dünya lideri kuruluşlar bulunuyor.



Kaynak: egitimajansi.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.