Öğrenci Kariyeri Banner

TAÜ Mühendisleri Kariyer Zirvesi 11 Mayıs'ta Başlıyor!

TAÜ Mühendisleri Kariyer Zirvesi 11 Mayıs'ta Başlıyor!

TAÜ Mühendisleri Kulübü tarafından hazırlanan, "Kariyer Zirvesi: Berlin" etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor.

Sizlere kariyerinizi planlama ve bu yolda ufkunuzu açma imkanı sunan “Kariyer Zirvesi: Berlin” etkinliği 11-12-13 Mayıs tarihlerinde Türk-Alman Üniversitesi Beykoz Kampüsü’nde yüz yüze olarak gerçekleşecek.

Etkinlikte, Almanya ve Türkiye’nin en büyük sanayii ve hizmet şirketlerinden ve dünya çapında hizmet veren şirketlerden katılım gösteren konuşmacıların kariyerleri ve sektör hakkındaki konuşmalarına aktif katılım gösterme ve bu konuşmacılarla yakın iletişim kurma şansı bulacaksınız.

Aynı zamanda çok katmanlı hazırlanan etkinlik planı sayesinde ayrı salonlarda mülakat simülasyonlarına katılabilir, case study, cv hazırlama gibi atölyeleri ile fiziksel pratik yapabilirsiniz.

Kampüsün çeşitli noktalarındaki stantlar aracılığıyla bu şirketlerde çalışma şartları vb konular hakkında bilgi elde edebilir, staj fırsatları yakalayabilirsiniz, bu süreçte de bağlantılarınızı genişletebilirsiniz.

Etkinlik programını görmek ve daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsin

Sizler de bu etkinlikte bir an önce yerinizi almak için hemen aşağıdaki butona tıklayarak bilet alabilirsiniz.

Bilet Al


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.