Öğrenci Kariyeri Banner

Tasarla Hediyeni Al

Tasarla Hediyeni Al
tasarla-g

 

ÖğrenciKariyeri.Com olarak yaz aylarında takipçileri ve ekibiyle paylaşmak için özel tasarım t-shirtleri bastıracaktık. Fakat takipçilerimizin de bu ailenin bir parçası olduğunu düşünerek tasarımları sizlerin hayal gücüne bırakmayı tercih ettik.

Yapmanız gereken çok basit öğrenciliği (isterseniz üstüne kariyeri de ekleyebilirsiniz :) ) ifade ettiğini düşündüğünüz bir tasarımı bizlere göndermek. Eğer bizleri ikna edebilir ve tasarımınızı baskıya alırsak sizlere de 5 Adet t-shirt ü hediye edeceğiz. Emeğinizin karşılığı tabii ki de olamaz fakat sembolik bir hediye olarak kabul edebilirsiniz. Maksat sizlerin de bu ailenin bir parçası olduğunu düşünmemiz ve düşüncelerinize saygı göstermemiz.

Tasarım için neler gerekli peki?

İllaki de çok profesyonel bir tasarım olmasına gerek yok, hayal gücünüzü yansıtabileceğiniz tüm araçları kullanarak tasarımınızı yapabilirsiniz. Photoshop da olabilir, paint de de veya bir A4 e çizer fotoğrafını bizlere dahi gönderebilirsiniz. Tasarımınız da sizlerin belirlediği bir slogan da olabilir ama muhakkak OgrenciKariyeri.Com dikkat çeken bir yerde olmalı :)

Nasıl Göndereceksiniz?

Adınızı, soy adınızı ve sizlere ulaşabileceğimiz bir telefon numarasıyla beraber tasarımınızı ogrencikariyeri@gmail.com adresinize yollamanız yeterli.
Bi de unutmadan son gönderim tarihi 10 Ağustos 2015 ;)

Sevgilerle...

ÖğrenciKariyeri Ailesi

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.