Öğrenci Kariyeri Banner

Stres ve Kaygılarınızı Giderecek Yastık Üretildi!

Stres ve Kaygılarınızı Giderecek Yastık Üretildi!

Bir Japon firması tarafından üretilen stres yastığı, iddia edilene göre kucağınıza aldığınızda kısa süre içerisinde stres seviyesini ciddi oranda düşürüyor. Bu yastığı kucağınıza aldığınızda farklı ritimlerde gönderdiği atımlarla sizi rahatlatıyor ve stres seviyenizi düşürüyor. Kaygı bozukluğu da azalmış oluyor. 

Vize, Final Haftalarında Yanınızdan Ayırmak İstemeyeceksiniz!

Bu yastık nasıl çalışıyor?

Japon Yukai Engineering tarafından CES 2023 fuarına getirilen Fufuly adındaki terapi yastığı kaygı bozukluğunu azaltmak amacıyla tasarlandı. Tokyo Üniversitesi’nin katkı yaptığı yastık belirli aralıklarla atımlar oluşturarak kullanıcıyı rahatlatıyor.

Deneyenlerin kucağında bir kedi hırlaması hissettiklerini söyledikleri Fufuly’nin 3 farklı modu var. Standart ve derin atımların yanı sıra geleneksel nefes alma tekniklerini temel alan modlar yer alıyor. Kullanıcı kucağında 5 dakika tuttuğunda yastık stres seviyelerini düşürebiliyor.

Özellikle son günlerde birçoğumuz finallerin yaklaşmasıyla yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Çoğu zaman ne kadar çok çalışsak da yetmiyormuş gibi gelir ve istemsizce kaygılanırız. Bu yastık ise, tam olarak sabah finali olan dersin ilk slaytını o gece okumaya başlayanlara göre bir tasarım. Vaad edilene göre; dikkat edin, sınava bu yastıkla girmek isteyebilirsiniz! 

CES 2023 yenilikçilik ödülü alan Fufuly terapi yastığı ilk önce kitle fonlama ile tasarlanacak. İşler yolunda giderse global pazarada da yerini alacak.

 

kaynak
 


Aysima Gel

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aysima Gel..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.