Öğrenci Kariyeri Banner

Stanford Üniversitesi'nden Online Olarak Alabileceğiniz Ücretsiz Dersler!

Stanford Üniversitesi'nden Online Olarak Alabileceğiniz Ücretsiz Dersler!

Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Stanford Üniversitesi, herkesin ücretsiz şekilde faydalanabileceği online eğitimler veriyor. Hazır okullar da kapanmışken boş vakitlerinizi faydalı bir şekilde değerlendirmek isterseniz bu derslere göz gezdirebilirsiniz.

Ancak "Online eğitim benim için yeterli değil, yurt dışında benim için birebir eğitim fırsatı yok mu" diyorsanız; buraya tıklayıp Orbis'in sitesini ziyaret ederek dilediğiniz ülkedeki eğitim fırsatlarını inceleyebilirsiniz. İsterseniz online danışmanlık alabilir, isterseniz de yüz yüze görüşmek için size en yakın Orbis ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Kriptografi'ye Giriş - Bilgisayar Bilimleri

Kursta kriptografik sistemlerin iç işleyişini ve bunların gerçek dünya uygulamalarında nasıl doğru şekilde kullanılacağına dair eğitim veriliyor.

Bir Psikolog Gibi Düşünmek - Tıp

Eğitim 6 adet podcastten oluşuyor.  İlk bölümde Profesör Greg Walton, akademik damgalama ve klişe konusundaki çalışmalarının Amerika'daki eğitimsel başarı boşluğu ve sosyal eşitsizliklerde nasıl bir rolü olduğunu tartışıyor.

Dijital Fotoğrafçılık

YouTube üzerinden verilen eğitim toplam 18 bölümden oluşuyor. Fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesin faydalı bilgiler bulabileceği keyifli bir eğitim.

Algoritmalar - Bilgisayar Bilimleri

 Bu eğitim uzmanlık, en azından biraz programlama deneyimi olan öğrenciler için algoritmalara giriş niteliğinde. 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.