Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'da Yeni Güncelleme: Video Podcast Özelliği

Spotify'da Yeni Güncelleme: Video Podcast Özelliği
  • Bir kişinin veya bir topluluğun herhangi bir konu hakkında konuşmalarını dinlememizi ve onların görüşlerini öğrenmemizi sağlayan podcast’ler her geçen gün giderek daha fazla internet kullanıcısına hitap ederek büyüyor. Ancak bazı kullanıcılar podcast’lerin yalnızca sesten oluşmasını pek de istemiyor.
  • Podcast dinleyen birçok kullanıcı, konuşan kişiyi veya kişileri de aynı zamanda görmek de istiyor. Bu sayede podcast’i dinleyenler, podcast’i düzenleyenlerle daha bütünleşik hale gelebiliyor. İşte podcast’in yalnızca sesten ibaret olmadığını düşünenler için Spotify platformu, bugün yeni bir özellik yayınladı.

Podcast'ler nihayet izlenebilecek:

 

  • Günümüzde popüler müzik platformu olan ve aynı zamanda podcast yayınlarına da yer veren Spotify, podcast yayıncılarının görüntülü yayın yapmalarını sağlayan yeni bir özellik yayınladı. Bu özellik sayesinde podcast’i ister yayınlandığı an ister başka bir zaman dinleyen bir kullanıcı, yayıncıların kendisini de Spotify üzerinden izleyebilecek.
  • Videolu olarak podcast dinlemek isteyen kullanıcıların yapması gereken hiçbir şey yok. Spotify uygulamasına masaüstünden ya da telefondan bağlanan her kullanıcı, yayıncı tarafından görüntülü yayınlanan podcast’leri otomatik olarak görüntülü dinlemeye başlayacak.

 

  • Hem masaüstü hem de mobil Spotify uygulamalarındayken cihazınızda farklı bir işle uğraştığınızdaysa podcast’in sesi arka planda oynatılmaya devam edecek. Ayrıca ses, olabilecek en az düzeyde veri kullanılarak oynatılacak. İsteyen kullanıcı, istediği podcast’in ses dosyalarını internete bağlı durumdayken indirebilecek.
  • Hem ücretsiz hem de Premium kullanıcılar için aktif hale gelen video podcast özelliği, podcast’lerin desteklendiği her ülkede ve bölgede kullanılabilecek.

 

KAYNAK 

 


Elif Turanlıgil

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Elif Turanlıgil..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.