Öğrenci Kariyeri Banner

Sosyal Medya'nın Gücü!

Sosyal Medya'nın Gücü!
Gelişen teknolojiyle birlikte sosyal medyanın kullanımı oldukça arttı ve daha da hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Günümüzde başta Facebook ve Twitter olmak üzere bir çok platformda belirli gruplar oluşturuluyor, web 2.0 ile birlikte kullanıcının aynı zamanda üretici olduğu bu ortamlarda, aileler, firmalar, arkadaşlar vb. topluluklar, tüm bunların yanında bir de illerin, ilçelerin nüfusundan büyük hale gelmiş sayfalarımız var,  mizah eğilimli paylaşımlar yapan, yeri geldiğinde haber yapan, bütün işi troll olarak görüyorlar diye düşünülen sayfalar var.

İşte bugünlerde bu düşünceyi kırarak, medyanın gücünü ve önemini gösteren, şahsen beni de duygulandıran, hala güzel şeyler de oluyor derdirten bir olay yaşandı.

aog1

Böyle bir duyuru ile başlayan olay hem duygulandırıp hem gülümsetiyor.

Çocukluk çağının en sık görülen hastalığı olan NCL (beyincik erimesi) genellikle kronik seyirli ve ölümle sonuçlanabilen bir hastalığına yakalanan bir çocuğun durumu ilk olarak bir grup üyesi tarafından yöneticilere ulaştırılıyor, devamı ise şöyle...

aog2

Valilikten izin alıp harekete geçen Amacı Olmayan Grup aslında sosyal medyanın aslında sadece gülüp, eğlenmek için girilen bir yer olmadığını, böyle önemli işler de yapılabileceğini tüm sosyal medya kullanıcılarına göstermiş oldu, 12 saatte 20.511 TL olan gerekli parayı toplayıp kardeşimizin tedavisinde kullanılacak cihazların alınmasını sağlayan AOG ailesine içtenlikle teşekkür ediyorum.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.