Öğrenci Kariyeri Banner

Şişecam Global Genç Yetenek Programı Together'a Başvurular Başladı!

Şişecam Global Genç Yetenek Programı Together'a Başvurular Başladı!

Şişecam olarak üniversitelerin lisans son sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olarak yürüttüğü uzun dönem staj programı olan “Global Genç Yetenek Programı Together”ın 6. dönem başvuruları bu yıl 10 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında alınacak.

Şişecam Kariyerim web sitesinde yayınlanan başvuruların değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamlayarak programa katılmaya hak kazanan öğrenciler; Şişecam Genel Merkezi’de yer alan fonksiyonlarda, Bilim Teknoloji ve Tasarım Merkezi’ndeki Ar-Ge projelerinde ya da Fabrikalardaki üretim süreçlerinde 7 ay sürecek proje stajları ile yarı-zamanlı çalışma imkânı bulmanın yanı sıra, aldıkları eğitimler ve katıldıkları oturumlarla iş hayatına en iyi şekilde hazırlanmaktadır.

Gençler, İstanbul’daki Genel Müdürlüğün ve Kocaeli/Çayırova’daki Ar-Ge merkezinin yanı sıra Kırklareli/Lüleburgaz, Bursa/Yenişehir, Balıkesir, Eskişehir, Ankara/Polatlı, Mersin, Denizli ve Karabük’te bulunan üretim tesislerinde bu staj olanağından faydalanabileceklerdir.

Öğrenciler, “Together” deneyimini takiben Şişecam’ın farklı birimlerinde ihtiyaç duyulan pozisyonlarda tam zamanlı olarak işe başlama fırsatını da elde edebilecekler. Global Genç Yetenek Programı Together ile bugüne kadar 787 stajyer programa dahil oldu ve 333 stajyer de kariyerlerine Şişecam’da devam etmektedir.

Şirketin Global İK Stratejileri açısından son derece önem verdiği bu programın detayları şu şekilde:

  • Lisans 4. Sınıf, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisi olmak,
  • İyi derecede İngilizce,
  • İyi derecede MS Office uygulamaları bilgisine sahip,
  • Öğrenme çevikliği, esneklik ve analitik düşünme becerilerine sahip olma potansiyeli,
  • Açık fikirli ve son derece işbirlikçi,
  • Kendini motive eden ve iyi bir takım oyuncusu,
  • Zorlu bir ortama uyum,
  • 7 aylık periyotta haftanın 3 günü çalışabilmek.

İlana ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.