Öğrenci Kariyeri Banner

Sinpaş Holding Burs Başvurusu Başladı!

Sinpaş Holding Burs Başvurusu Başladı!
DİKKAT! Burs duyurularımızı mobil kullanıcılarımızın tamamına atmaktayız. Kişisel bilgilerinize yönelik özel olarak gönderilmemektedir. Etrafınızda ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz kişilerle de paylaşabilmeniz amacıyla bu şekilde bir yol izlemekteyiz.

Saygılarımızla,
ÖğrenciKariyeri AİLESİ

Sinpaş Holding 2016-2017 öğretim yılı için üniversitede okuyan veya okumaya hak kazanarak kayıt yaptırmış başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim bursu verecektir.

Bu burstan yararlanmak için formda yer alan şu taahütü beyan etmeniz gerekmektedir: “2015 / 2016 öğretim yılında kurumunuzun öğrencilere verdiği eğitim yardımından faydalanmak istiyorum. Kurumunuz dışında herhangi bir özel veya kamu kuruluşundan eğitim yardımı almadığımı, vermiş olduğunuz eğitim yardımının şartlarını kabul ettiğimi ve yukarıdaki belirtiğim şahsi ve aile bilgilerimin doğru olduğunu beyan ederim. Eğitimimi tamamladığımda firmanızın talebi olması halinde çalışmayı taahhüt ederim.

Sinpaş Holding Burs Başvurusu

SİNPAŞ YAPI ENDÜSTRİSİ VE TİC. A.Ş.


Adres: Sinpaş Plaza Barbaros Bulvarı Yenidoğan Sok. No: 36 34349 Darphane – Beşiktaş / İSTANBUL
Müşteri Hizmetleri : 444 1974
Telefon : 0 212 310 27 00 (pbx)
Fax : 0 212 259 87 14
E-Posta : info@sinpas.com.tr
Web: www.sinpas.com.tr

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.