Öğrenci Kariyeri Banner

Sınavlara Kısa Bir Mola

Sınavlara Kısa Bir Mola
Balkanlardan gelen bitmek tükenmek bilmeyen bir sınav curcunasının içine girmiş bulunmaktayız sevgili üniversiteli. Sizlerle aynı duyguları paylaşıyorum yorgunum, bunaldım ve bu dönemin sanki hiiiç bitmeyeceğini falan düşünüyorum. Eğer benim gibi düşünüyorsanız kafa dağıtmak için doğru içeriği okuyorsunuz. Ufak bir mola vermenin zamanı geldi :)

YÜRÜYÜŞE ÇIKIN

Sıkıntıya, strese bire bir gelen, para gerektirmeyen en kolay faaliyet kendisi. Kulaklığı takıp olabildiğince yürümek... Bir yandan kafanız dağılırken öte yandan yaz için formunuzu korumuş oluyorsunuz bir taşla iki kuş :) Soğuk havaları bahane etmeyin ne demişler soğuk hava yoktur yanlış kıyafet vardır. Haydi o zaman tabana kuvvet :)

yürüyüş

 

PLAN YAPIN

Sizi bilmiyorum ama yakın gelecek için plan yapmak çok hoşuma gidiyor. Mesela gitmek istediğim ülkenin uçak bileti fiyatlarını araştırıyorum eğer aktarmalı bir uçuşsa yol üstü gidilecek ülkelerde olası yapabileceklerimi düşünüyorum. Gidemesem bile (şimdilik) özgür hissettiriyor. Tabii siz bunu kendinize göre uyarlayarak küçük şeyler de planlayabilirsiniz günlük, haftalık veya aylık yapacaklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

plan

 

TEMİZLİK YAPIN

Final dönemi içinize birden etrafı toplama isteği doğar ya işte bu potansiyeli kullanın :) Dip köşe girişin demiyorum tabii de masanız olur dolap olur çekmece olur küçük şeyleri düzenleyebilirsiniz. Hem çalışma ortamının düzenli olması ders çalışmak açısından size motivasyon sağlayacaktır.

düzenlilik

 

BAŞKA ŞEYLER YAPIN

Resim yapın ben beceremem derseniz boyama kitabı boyayın. Yazı yazın onu da beceremem diyorsanız kitap okuyun. Müzik aleti çalmayı biliyorsanız yeni bir parça çalmayı deneyin yok o da yok bende diyorsanız sadece müzik dinleseniz de olur. Envai çeşit bulmaca arasından istediğinizi seçip çözün. Dizi, film, klip, youtube videoları ne bulursanız izleyin. Seçenekler bol seçmesi size kalmış :)

kitap-okuma

 

SOHBET EDİN

Bazen öyle oturup saatlerce sohbet etmek insana terapi gibi gelir. O sırada içilen çayın kahvenin tadı damağınızda kalır. Çevrenizde kimi bulursanız artık anneniz, arkadaşınız veya akrabanız fark etmez sadece konuşun. Yeni fikirler üretebilir, çeşitli konular hakkında tavsiyeler alabilir ve en önemlisi kafanızın dağılmasını sağlayabilirsiniz.

sohbet-etmek

 

final 

Öğrenci Kariyeri’ni gerek sosyal medyalardan gerek uygulamadan takip ederek en güncel haberleri, kişisel gelişiminize katkıda bulanabilecek içerikleri okuyarak gayet güzel bir şekilde kafanızı dağıtabilirsiniz. Kendi yöntemlerinizi yorum olarak bizimle paylaşmayı unutmayın!!

ök

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.