Öğrenci Kariyeri Banner

Sihirli Tek Cümle!

Sihirli Tek Cümle!
Bazen bir film insanın hayatını değiştirebilir, bazen bir kitap, bazen bir insan bazen de tek bir cümle değiştirir hayatımızı. ''Mutluluk/motivasyon'' anahtar kelimelerini arama motorunda arattığımda birbirinden farklı yazılmış makaleler, söylenmiş sözler çıktı karşıma. Birçoğunu okudum... O kadar çok şey yazılmıştı ki mutluluk hakkında herkesin bir tavsiyesi vardı. Fakat bir tanesi vardı ki gerçekten insanı motive ediyor ve işe yarıyordu. Her gün gözünüzü açtıktan sonra kuracağınız tek cümle sizi motive ederek mutlulukla, inançla ve güvenle gününüzü geçirmenizi sağlıyor. Ben orta boy bir kartona renkli kalemlerle yazıp yatağımın karşısına yapıştırmayı tercih ettim. Böylelikle her sabah istesem de istemesem de bu cümleyi kurarak, yüzümde bir gülümsemeyle kalkıyorum yatağımdan. Ayrıca bu şekilde kolayca görebileceğimiz bir yerde olması unutma ihtimalimizi de ortadan kaldırır. Tavsiyesi benden uygulaması sizden arkadaşlar :)

_780x276-o82sgxbf7y

Şimdi gelelim hangi cümleden bahsettiğimize;

''Her şey pembe bugün,

Yanaklarım sanki görünmez iki el tarafından yana çekiliyor.

Kocaman bir gülümseme var dudaklarımda,

Mutluyum...

Damarlarımda dolaşan coşkuyu, sevinci hissediyorum. Dertlerim dert değil, yapılacak işler iş değil.

Her şey kolay, her şey çok basit bugün. Ulaşılamaz, yapılamaz, başarılamaz hiç bir şey yok bugün. Biliyorum ki ben bugün hayat enerjisi ile doluyum.''

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.