Öğrenci Kariyeri Banner

Sıfırdan Yazılım Dünyasına Atılmak İsteyenler İçin 3 Ücretsiz Udemy Kursu

Sıfırdan Yazılım Dünyasına Atılmak İsteyenler İçin 3 Ücretsiz Udemy Kursu

Geleceği tasarlamak için hayatımızın her alanında yer alan yazılım konusu özellikle öğrenciler başta olmak üzere herkesin en çok odaklandığı noktalardan biri. Üstelik yazılım öğrenmek için hangi bölümde okuduğunuz ya da yaşınızın kaç olduğu hiç önemli değil.

İnternetteki ücretsiz kaynakları kullanarak yazılım konusunda belki de okul okuyanların seviyesine bile erişmeniz mümkün olabilir. Öyle olmasa bile yazılımı para kazanabileceğiniz bir iş haline getirmek ve hangi yazılım diline ilginiz olduğunu anlamak için bu ücretsiz kurslar harika birer fırsattır diyebiliriz. İşte ücretsiz kurs listemiz;

Ücretsiz Python ile Nesne Tabanlı Programlama Kursu

Ücretsiz Python ile Nesne Tabanlı Programlama Kursu

Yapay zekayı tasarlamak için kullanılan Python eğitimi, başlangıç için oldukça ideal bir seçenek olabilir.

Kursa Git

Java İle Programlamaya Giriş Kursu

Java İle Programlamaya Giriş Kursu

Biraz daha ileri seviyede olmak isteyenler için 18 saatlik Java eğitimi de tercih edilebilir seçenekler arasında.

Java, daha çok sistem altyapıları gibi karmaşık işlemlerde kullanılmaktadır.

Kursa Git

HTML5 ve CSS3 Kursu

HTML5 ve CSS3 Kursu

Her internet sitesinin temelinde bulunan HTML'in modern hali HTML5'i öğrenmek için bu kurs mükemmel bir fırsattır diyebiliriz.

Kursa Git

Udemy kursları ücretsiz oldukları için eğitim sonunda sertifika vermemektedirler ancak kursları hesabınıza kaydettikten sonra istediğiniz zaman dönüp kaydolabilirsiniz. Alınmış bir kursun erişim süresi hesabınıza erişebildiğiniz sürece bitmez.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.