Öğrenci Kariyeri Banner

Selçuklu Holding Burs Başvurusu Başladı!

Selçuklu Holding Burs Başvurusu Başladı!
7 saniye içinde haberimize yönlendirileceksiniz...


ÖğrenciKariyeri mobil uygulamasını indirmeniz durumunda. Hiçbir BURS duyurusunu kaçırmazsınız!
İndirmek için tıklayın

burs_duyurularıi


Mustafa Öncel Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı; çalışkan, yetenekli, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir. Burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin ahlaki, milli ve kültürel değerleri önemsemesi arzu edilir. Burs başvurusunda bulunmuş her bir öğrenciden de iş hayatına atıldığında bu türlü olanakları sağlaması ümit edilir.

Başvuru Hakkında Genel Bilgi :
Burslara başvuru 5 Eylül-24 Ekim 2016 tarihleri arasıdır.
Lisans programlarının 2,3,4,5 ve 6. sınıflarına burs verilecektir. Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış 1. sınıf öğrencileri burs imkanından yararlanamayacaktır.
Mustafa Öncel Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı Burs Formu web sitemizden doldurulup, printer çıktısı alınarak, ek istenilen belgelerle birlikte aps veya kargo yoluyla aşağıda yer alan adrese ulaştırılacaktır. (Formu belirlenen tarihlerde ulaştırmayan öğrenci başvurusu kabul edilmeyecektir. )
Belirtilen burs kriterlerine uymayan öğrencilerin form doldurmasının geçerliliği yoktur.
Eklenecek belgelerin eksik olması, soruların boş bırakılması, net ve açık bir dille yanıt verilmemesi, imzalanmaması elenme nedenidir.

Bursiyerler ile yazışmalar ve duyurular genellikle e-posta adresinden yapılacağı için e-posta adresi zorunludur. Başvuruda bulunan, başvuru sonrasında e-posta adresini sık sık takip etmeli, bildirilerden haberdar olmalıdır.
Her yıl burs başvuru döneminde evraklarını göndererek kaydını yenilemek bursiyerlerin sorumluluğundadır. Bursa dair her türlü bilgi öğrenciye e-posta yoluyla ulaştırılır. Bu nedenle verilen bilginin doğruluğu ve güncelliği büyük önem taşımaktadır.

Başvuru adresi:
Mustafa Öncel Kültür, Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı
Akpınar Mah. Kanuni Cad. No: 6, 34885, Sancaktepe / İSTANBUL
Tel: 0216 419 67 62

Başvuru Tarihleri: 5 Eylül-24 Ekim 2016

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.